Vuurtafels

Heerlijk zitten rondom een stijlvolle vuurtafel van Livin' flame is warm en gezellig. Hierdoor verleng je de avonden buiten. Het monteren van de vuurtafels is heel eenvoudig. De vuurtafels worden als bouwpakketten geleverd en je hoeft alleen de houten panelen met schroeven aan elkaar te bevestigen. De vuurtafel werkt op een gasfles die makkelijk in de tafel kan worden opgeslagen. De hoogte van de vlammen stel je traploos in met de draaiknop die aan de zijkant van de vuurtafel is bevestigd. Is er op een avond iets meer wind of wil je huisdieren of nieuwsgierige kinderhandjes beschermen tegen de vlammen? Dan heeft Livin' flame een bijbehorende glasset te koop als extra accessoire. Wil je je exterieur een echte boost geven? Dan is een vuurtafel van Livin' flame echt iets voor jou!

Livin' flame vuurtafel Blaze 60 black
€ 399,00

Geef je standaard tuinset die finishing touch met de Livin' flame vuurtafel Blaze. Deze stijlvolle vuurtafel past in elk exterieur en zorgt ervoor dat je er tot in de late uurtjes gezellig bij zit.

Livin' Flame Vuurtafel Flare Concrete
€ 399,00

Een mooie vuurtafel gemaakt van composiet materiaal. De Flare is eenvoudig op een gasfles aan te sluiten, de gasfles kan in het model zelf geplaatst worden. De Flare vuurtafel is verkrijgbaar in zwart en een cement look kleur. Maak de vuurtafel compleet met de Livin’ flame glasset.

Livin' flame vuurtafel Blaze 60 green
€ 399,00

Geef je standaard tuinset die finishing touch met de Livin' flame vuurtafel Blaze. Deze stijlvolle vuurtafel past in elk exterieur en zorgt ervoor dat je er tot in de late uren gezellig en warm bij zit.