Vuurtafels

Livin' flame vuurtafel Blaze 60 grey
€ 449,00

Geef je standaard tuinset die finishing touch met de Livin' flame vuurtafel Blaze. Deze stijlvolle vuurtafel past in elk exterieur en zorgt ervoor dat je er tot in de late uurtjes gezellig en warm bij zit.

Livin'flame vuurtafel Blaze 60 black
€ 449,00

Geef je standaard tuinset die finishing touch met de Livin'flame vuurtafel Blaze. Deze stijlvolle vuurtafel past in elk exterieur en zorgt ervoor dat je er tot in de late uurtjes gezellig bij zit.

Livin'Flame Vuurtafel Flare Concrete
€ 399,00

Een mooie vuurtafel gemaakt van composiet materiaal. De Flare is eenvoudig op een gasfles aan te sluiten, de gasfles kan in het model zelf geplaatst worden. De Flare vuurtafel is verkrijgbaar in zwart en een cement look kleur. Maak de vuurtafel compleet met de Livin’ flame glasset.

Livin' Flame Vuurtafel Flare Black
€ 399,00

Een mooie vuurtafel gemaakt van composiet materiaal. De Flare is eenvoudig op een gasfles aan te sluiten, de gasfles kan in het model zelf geplaatst worden. De Flare vuurtafel is verkrijgbaar in zwart en een cement look kleur. Maak de vuurtafel compleet met de Livin’ flame glasset.

Livin'flame vuurtafel Blaze 60 green
€ 399,00

Geef je standaard tuinset die finishing touch met de Livin'flame vuurtafel Blaze. Deze stijlvolle vuurtafel past in elk exterieur en zorgt ervoor dat je er tot in de late uren gezellig en warm bij zit.