Terrashaarden

Livin'flame pelletbrander Natal
€ 89,00

Buiten genieten van sfeervolle vlammen? Dan is de Livin’flame pelletbrander Natal voor jou de beste keuze. Deze unieke vuurkorf brandt op pellets en heeft een schonere verbranding dan een buitenhaard op hout. Daarnaast ontvlammen de pellets snel, zodat je al gauw van je behaaglijke vuur kunt genieten. Dankzij deze voordelen zijn pelletkachels veel zuiniger en schoner dan een gewone houthaard. Met deze vuurkorf maak je een goede keuze en ga je vele gezellige avonden in de buitenlucht tegemoet. 

Livin'flame vuurschaal Bili
€ 39,95

Niks zo gezellig als lange avonden buiten borrelen met vrienden of familie. Met vuurschaal Bili van Livin’flame worden deze avonden nog specialer. Geniet samen van de knisperende vlammen onder het genot van een lekker drankje. Deze vuurschaal is een veilig en aantrekkelijk alternatief voor een kampvuur. De compacte schaal staat op drie poten en neemt weinig ruimte in beslag. Het gietijzeren materiaal geeft de Bili een stoer uiterlijk en zorgt ervoor dat hij lang mee gaat. Kies je voor deze vuurschaal, dan ga je jaren vol sfeervolle en gezellige avonden tegemoet.   

Livin'flame vuurkorf Oyo
€ 39,95

Vuurkorf Oyo brengt het hele jaar door sfeer en gezelligheid naar je tuin. Het vuur blijft in de korf volledig onder controle, dus je geniet in alle veiligheid van het vlammenspel. Warm je handen op een koude winteravond of nodig vrienden uit voor een knus avondje marshmallows roosteren in de zomer. De rustieke vuurkorf wekt meteen het gevoel van een echt kampvuur op. Je ontvangt de korf inclusief pook en een onderplaat waarmee het as wordt opgevangen. Dankzij het stevige staal waar de Oyo van gemaakt is, geniet je jarenlang van deze prachtige sfeermaker.  

Livin'flame terrashaard Sama
€ 249,00

Creëer in een handomdraai een gezellige sfeer met de Sama terrashaard van Livin’flame. Deze extra grote terrashaard met een robuust uiterlijk is een ware eyecatcher. Een sfeervolle toevoeging aan elk terras, maar ook in de tuin of op het balkon maakt deze stoere haard indruk. Ideaal voor lange avonden bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van een lekker drankje. Het vuur en de haardblokken blijven op veilige afstand achter de deur en zijpanelen, voorzien van mesh staal. Bewonder de speelse vlammen van alle kanten en geniet!   

Livin'flame cortensteel terrashaard Fez
€ 169,00

De Livin' flame Fez terrashaard is gemaakt van Cortenstaal. Hierdoor is het onderhoud zeer gering. Daarnaast is de Fez door zijn strakke design een duurzame sfeermaker. 

Livin'flame buitenhaard Boro
€ 129,00

Bewonder het vlammenspel vanaf elke kant en creëer direct gezelligheid met deze sfeervolle vuurkorf. Daarnaast tover je de Boro binnen een handomdraai om tot BBQ. Dubbel genieten dus.

Livin'flame vuurkorf Mani
€ 129,00

Op zoek naar een unieke houtkorf? Dan is de Livin' flame vuurkorf Mani echt iets voor jou. Uniek, duurzaam en een echte eyecatcher!

Livin'flame terrashaard Vesuvius
€ 159,00

De Livin'flame Vesuvius terrashaard is gemaakt van Cortenstaal. Hierdoor is het onderhoud zeer gering. Naast de fijne sfeer zorgt deze terrashaard ook voor warmte in je tuin.

Livin'flame vuurkorf Gao
€ 79,00

Op zoek naar een bijzondere vuurkorf? Dan is de 2-in-1 vuurkorf Gao echt iets voor jou. Even geen vuurkorf gebruiken? Klik de Gao los, draai hem om en zet hem op de bodemplaat. Hiermee creëer je een prachtige houder voor een Zweedse fakkel of een grote kaars. 

Livin'flame loungetafel met vuurschaal Endo
€ 99,00

Sfeer en warmte brengen op je balkon of terras? De Livin' flame loungetafel met vuurkorf Endo is een originele manier om je balkon, tuin of terras warmte en sfeer te geven. Met het bijgeleverde BBQ rooster sla je 3 vliegen in een klap.

Livin' flame terrashaard Durban
€ 169,00

De Livin' flame terrashaard Durban is gemaakt van zwart staal en is bestand tegen weer en wind. De haard staat stevig op drie poten die zorgen voor genoeg stabiliteit, zelfs bij harde wind.

Livin'flame vuurschaal Nara
€ 109,00

De Livin'flame vuurschaal Nara zorgt niet alleen voor sfeer, maar met een diameter van 75 cm ook voor enorm veel warmte in je tuin. 

Livin' flame terrashaard Lagos
€ 109,00

De Livin' flame terrashaard Lagos is de ideale stemmingmaker voor in de tuin. De terrashaard is gemaakt van robuust zwart staal en voorzien van een lange kachelpijp.