Livin' flame terrashaard Lagos
€ 119,00

De Livin' flame terrashaard Lagos is de ideale stemmingsmaker voor in de tuin. De terrashaard is gemaakt van robuust zwart staal en voorzien van een lange kachelpijp.

Livin' flame vuurschaal Nara
€ 99,00

De Livin' flame vuurschaal Nara zorgt niet alleen voor sfeer, maar met een diameter van 75 cm ook voor enorm veel warmte in je tuin. 

Livin' flame terrashaard Durban
€ 169,00

De Livin' flame terrashaard Durban is gemaakt van zwart staal en is bestand tegen weer en wind. De haard staat stevig op drie poten die zorgen voor genoeg stabiliteit, zelfs bij harde wind.

Livin' flame terrashaard Baya
€ 119,95

Met een hoogte van 1.4 meter en de grote verbrandingskamer creëert deze terrashaard het hele jaar door een bron van warmte en gezelligheid in je tuin.  

Livin' flame vuurkorf Mani
€ 119,00

Op zoek naar een unieke houtkorf? Dan is de Livin' flame vuurkorf Mani echt iets voor jou. Uniek, duurzaam en een echte eyecatcher!

Livin' flame cortensteel terrashaard Fez
€ 169,00

De Livin' flame Fez terrashaard is door zijn strakke design en materiaal een bijzondere eend in de bijt. 

Livin' flame loungetafel met vuurschaal Endo
€ 89,00

De Livin' flame loungetafel met vuurkorf Endo is een originele manier om jouw tuin of terras warmte te geven. De Endo vuurtafel kan je gemakkelijk gebruiken om een hapje en drankje op neer te zetten.

Livin' flame vuurkorf Gao
€ 79,00

Op zoek naar een bijzondere vuurkorf? Dan is de 2-in-1 vuurkorf Gao echt iets voor jou. Ben je klaar met de Gao als vuurkorf te gebruiken, draai hem dan om, klik hem vast in de bodemplaat en gebruik de Gao als houder voor een Zweedse fakkel of een grote kaars. 

Livin' flame buitenhaard Boro
€ 89,00

Bewonder het vlammenspel vanaf elke kant en creëer direct gezelligheid met deze sfeervolle vuurkorf. Daarnaast is deze vuurkorf binnen een handomdraai omgetoverd tot BBQ. Dubbel genieten dus.