Terrashaarden

Wil je graag je tuin, balkon of terras verwarmen? Dan is een terrashaard van Livin' flame iets voor jou. Met de terrashaarden van Livin' flame verleng je optimaal een gezellige avond buiten. Het open vuur van de terrashaard geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld marshmallows te roosteren. Daarnaast hebben sommige terras- of tuinhaarden zelfs een barbecue functie. Wil je een gezellig en gecontroleerd vuurtje stoken? Met de buitenhaarden, vuurschalen, terrashaarden en vuurkorven van Livin' flame haal je sfeer, warmte en kwaliteit in huis.

Livin' flame pelletbrander Natal
€ 89,00

Genieten van sfeervolle vlammen, zonder het milieu te belasten? Dan is de Livin’ flame pelletbrander Natal voor jou de beste keuze. Deze unieke vuurkorf brandt op CO2-neutrale pellets en heeft een schone verbranding met weinig rookontwikkeling. Daarnaast ontvlammen de pellets snel, zodat je al gauw van je behaaglijke vuur kunt genieten. Dankzij deze voordelen zijn pelletkachels veel zuiniger en schoner dan een gewone houtkachel. Met deze vuurkorf maak je een milieubewuste keuze en ga je vele gezellige avonden in de buitenlucht tegemoet. 

Livin' flame buitenhaard met grillplaat Milton
€ 499,00

De Milton buitenhaard met grillplaat van Livin' flame is met haar moderne design een prachtige toevoeging aan elke tuin. Steek hem aan voor een gezellige barbecue met vrienden, of haal de grillplaat eraf en geniet tot laat in de avond van de sfeervolle vlammen. De verwijderbare grillplaat met barbequerooster en een asladen zijn bij de haard inbegrepen. Geen plek om haardblokken op te slaan? Geen probleem! Deze bewaar je met het grootste gemak in het opbergvak in de sokkel. Zo heb je altijd haardblokken bij de hand om je vuur te voeden en bespaar je ruimte.

Livin' flame vuurschaal Bili
€ 34,95

Niks zo gezellig als lange avonden buiten borrelen met vrienden of familie. Met vuurschaal Bili van Livin’ flame worden deze avonden nog specialer. Geniet samen van de knisperende vlammen onder het genot van een lekker drankje. Deze vuurschaal is een veilig en aantrekkelijk alternatief voor een kampvuur. De compacte schaal staat op drie poten en neemt weinig ruimte in beslag. Het gietijzeren materiaal geeft de Bili een stoer uiterlijk en zorgt ervoor dat hij lang mee gaat. Kies je voor deze vuurschaal, dan ga je jaren vol sfeervolle en gezellige avonden tegemoet.   

Livin' flame vuurkorf Oyo
€ 39,95

Vuurkorf Oyo brengt het hele jaar door sfeer en gezelligheid naar je tuin. Het vuur blijft in de korf volledig onder controle, dus je geniet in alle veiligheid van het vlammenspel. Warm je handen op een koude winteravond of nodig vrienden uit voor een knus avondje marshmallows roosteren in de zomer. De rustieke vuurkorf wekt meteen het gevoel van een echt kampvuur op. Je ontvangt de korf inclusief pook en een onderplaat waarmee het as wordt opgevangen. Dankzij het stevige staal waar de Oyo van gemaakt is, geniet je jarenlang van deze prachtige sfeermaker.  

Livin' flame terrashaard Sama
€ 249,00

Creëer in een handomdraai een gezellige sfeer met de Sama terrashaard van Livin’ flame. Deze extra grote terrashaard met een robuust uiterlijk is een ware eyecatcher. Een sfeervolle toevoeging aan elk terras, maar ook in de tuin of op het balkon maakt deze stoere haard indruk. Ideaal voor lange avonden bijkletsen met vrienden of familie onder het genot van een lekker drankje. Het vuur en de haardblokken blijven op veilige afstand achter de deur en zijpanelen, voorzien van mesh staal. Bewonder de speelse vlammen van alle kanten en geniet!   

Livin' flame cortensteel terrashaard Fez
€ 169,00

De Livin' flame Fez terrashaard is gemaakt van Cortenstaal. Hierdoor is het onderhoud zeer gering. Daarnaast is de Fez door zijn strakke design een duurzame sfeermaker. 

Livin' flame buitenhaard Boro
€ 119,00

Bewonder het vlammenspel vanaf elke kant en creëer direct gezelligheid met deze sfeervolle vuurkorf. Daarnaast tover je de Boro binnen een handomdraai om tot BBQ. Dubbel genieten dus.

Livin' flame vuurkorf Mani
€ 129,00

Op zoek naar een unieke houtkorf? Dan is de Livin' flame vuurkorf Mani echt iets voor jou. Uniek, duurzaam en een echte eyecatcher!

Livin' flame terrashaard Vesuvius
€ 149,00

De Livin' flame Vesuvius terrashaard is gemaakt van Cortenstaal. Hierdoor is het onderhoud zeer gering. Naast de fijne sfeer zorgt deze terrashaard ook voor warmte in je tuin.

Livin' flame vuurkorf Gao
€ 79,00

Op zoek naar een bijzondere vuurkorf? Dan is de 2-in-1 vuurkorf Gao echt iets voor jou. Even geen vuurkorf gebruiken? Klik de Gao los, draai hem om en zet hem op de bodemplaat. Hiermee creëer je een prachtige houder voor een Zweedse fakkel of een grote kaars. 

Livin' flame loungetafel met vuurschaal Endo
€ 99,00

Sfeer en warmte brengen op je balkon of terras? De Livin' flame loungetafel met vuurkorf Endo is een originele manier om je balkon, tuin of terras warmte en sfeer te geven. Met het bijgeleverde BBQ rooster sla je 3 vliegen in een klap.

Livin' flame vuurschaal Nara
€ 99,00

De Livin' flame vuurschaal Nara zorgt niet alleen voor sfeer, maar met een diameter van 75 cm ook voor enorm veel warmte in je tuin.