Terrashaarden

Wil je graag je tuin, balkon of terras verwarmen? Dan is een terrashaard van Livin' flame iets voor jou. Met de terrashaarden van Livin' flame verleng je optimaal een gezellige avond buiten. Het open vuur van de terrashaard geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld marshmallows te roosteren. Daarnaast hebben sommige terras- of tuinhaarden zelfs een barbecue functie. Wil je een gezellig en gecontroleerd vuurtje stoken? Met de buitenhaarden, vuurschalen, terrashaarden en vuurkorven van Livin' flame haal je sfeer, warmte en kwaliteit in huis.

Livin' flame terrashaard Baya
€ 119,00

Met een hoogte van 140 centimeter en de grote verbrandingskamer creëert deze terrashaard het hele jaar door een bron van warmte en gezelligheid in je tuin.  

Livin' flame buitenhaard Boro
€ 119,00

Bewonder het vlammenspel vanaf elke kant en creëer direct gezelligheid met deze sfeervolle vuurkorf. Daarnaast tover je de Boro binnen een handomdraai om tot BBQ. Dubbel genieten dus.

Livin' flame vuurkorf Gao
€ 79,00

Op zoek naar een bijzondere vuurkorf? Dan is de 2-in-1 vuurkorf Gao echt iets voor jou. Even geen vuurkorf gebruiken? Klik de Gao los, draai hem om en zet hem op de bodemplaat. Hiermee creëer je een prachtige houder voor een Zweedse fakkel of een grote kaars. 

Livin' flame terrashaard Durban
€ 169,00

De Livin' flame terrashaard Durban is gemaakt van zwart staal en is bestand tegen weer en wind. De haard staat stevig op drie poten die zorgen voor genoeg stabiliteit, zelfs bij harde wind.

Livin' flame loungetafel met vuurschaal Endo
€ 99,00

Sfeer en warmte brengen op je balkon of terras? De Livin' flame loungetafel met vuurkorf Endo is een originele manier om je balkon, tuin of terras warmte en sfeer te geven. Met het bijgeleverde BBQ rooster sla je 3 vliegen in een klap.

Livin' flame vuurschaal Nara
€ 99,00

De Livin' flame vuurschaal Nara zorgt niet alleen voor sfeer, maar met een diameter van 75 cm ook voor enorm veel warmte in je tuin. 

Livin' flame terrashaard Lagos
€ 109,00

De Livin' flame terrashaard Lagos is de ideale stemmingmaker voor in de tuin. De terrashaard is gemaakt van robuust zwart staal en voorzien van een lange kachelpijp.

Livin' flame cortensteel terrashaard Fez
€ 169,00

De Livin' flame Fez terrashaard is gemaakt van Cortenstaal. Hierdoor is het onderhoud zeer gering. Daarnaast is de Fez door zijn strakke design een duurzame sfeermaker. 

Livin' flame vuurkorf Mani
€ 129,00

Op zoek naar een unieke houtkorf? Dan is de Livin' flame vuurkorf Mani echt iets voor jou. Uniek, duurzaam en een echte eyecatcher!

Livin' flame terrashaard Vesuvius
€ 149,00

De Livin' flame Versuvius terrashaard is gemaakt van Cortenstaal. Hierdoor is het onderhoud zeer gering. Naast de fijne sfeer zorgt deze terrashaard ook voor warmte in je tuin.