Schouwen

Met de schouwombouwen van Livin' flame creëer je dezelfde sfeer als de sfeer van een echte open haard. Doordat de schouwombouw in verschillende designs en kleuren wordt aangeboden, kun je kiezen welke ombouw het beste bij jouw interieur past. De schouwombouwen worden als bouwpakket geleverd en zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Je hoeft enkel de losse onderdelen aan elkaar te schroeven. Plaats vervolgens jouw inzethaard  in de schouwombouw en je bent klaar om te genieten van een warme en gezellige sfeer. De schouwombouwen van Livin' flame matchen met alle inzethaarden van Livin' flame. Hiermee creëer je precies de haard die het beste bij jouw interieur past.

Livin' flame schouw Wengen
€ 179,00

De Livin' flame schouwombouw Wengen is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Wengen staat bekend om haar elegante afwerking en is mede daarom een geliefd model.

Livin' flame schouw Memphis
€ 249,00

De schouwombouw Memphis heeft een plankenstructuur en een bankje voor een extra zitplek. De Memphis schouwombouw maak je compleet met de elektrische inzethaard Zürich, Davos of Frankfurt. 

Livin' flame schouw San Diego
€ 199,00

De Livin' flame schouw San Diego is eenvoudig te monteren waardoor je zonder moeite een gezellige warme sfeer creëert. 

Livin' flame schouw Saalbach
€ 199,00

Schouwombouw Saalbach is een grote landelijke schouwombouw die mooi staat in ieder interieur. De schouw is in wit afgelakt en kan gecombineerd worden met één van de inzethaarden uit de Livin' flame collectie.

Livin' flame schouw Aarberg
€ 179,00

Creëer een warme sfeer in je woonkamer met de schouwombouw Aarberg. De schouwombouw Aarberg is een elegant en tijdloos model dat ieder interieur stijl geeft. 

Livin' flame schouw Geneve
€ 189,00

De Livin' flame schouwombouw Geneve is een klassiek recht model schouw afgewerkt met luxe details. Geneve is te combineren met de elektrische inzethaarden Zürich, Davos en Frankfurt.

Livin' flame schouw Locarno
€ 189,00

Livin' flame schouw Locarno is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Deze schouw is gemaakt van MDF en wordt als bouwpakket geleverd.