Livin' flame schouw Wengen
€ 179,00

De Livin' flame schouwombouw Wengen is een klassieke schouw die zowel goed tot haar recht komt in een klassiek als modern interieur. Wengen staat bekend om haar elegente afwerking en is mede daarom een geliefd model.

Livin' flame schouw Memphis
€ 249,00

De schouwombouw Memphis heeft een plankenstructuur en een bankje voor een extra zitplek. De Memphis schouwombouw maak je compleet met de elektrische inzethaard Zürich en Frankfurt of de bio-ethanol haard Wenen. 

Livin' flame schouw San Diego
€ 199,00

De Livin' flame schouw San Diego is eenvoudig te monteren waardoor je zonder moeite een gezellige warme sfeer creëert. 

Livin' flame schouw Saalbach
€ 199,00

Schouwombouw Saalbach is een grote landelijke schouw welke mooi staat in ieder interieur. De schouw is in wit afgelakt en kan gecombineerd worden met één van de inzethaarden uit de Livin' flame collectie.

Livin' flame schouw Aarberg
€ 179,00

Creëer een warme sfeer in je woonkamer met de schouwombouw Aarberg. De schouwombouw Aarberg is een elegant en tijdloos model dat ieder interieur stijl geeft. 

Livin' flame schouw Locarno
€ 189,00

Livin' flame schouw Locarno is een klassieke schouw die zowel goed tot haar recht komt in een klassiek als modern interieur. Deze schouw is gemaakt van MDF en wordt als bouwpakket geleverd. 

Livin' flame schouw Geneve
€ 189,00

De Livin' flame schouwombouw Geneve is een klassiek recht model schouw afgewerkt met luxe details. Geneve is te combineren met de elektrische inzethaarden Zürich, Frankfurt en de bio-ethanol haard Wenen.