Schouwen

Met de schouwombouwen van Livin' flame creëer je dezelfde sfeer als de sfeer van een echte open haard. Doordat de schouwombouw in verschillende designs en kleuren wordt aangeboden, kun je kiezen welke ombouw het beste bij jouw interieur past. De schouwombouwen worden als bouwpakket geleverd en zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Je hoeft enkel de losse onderdelen aan elkaar te schroeven. Plaats vervolgens jouw inzethaard  in de schouwombouw en je bent klaar om te genieten van een warme en gezellige sfeer. De schouwombouwen van Livin' flame matchen met alle inzethaarden van Livin' flame. Hiermee creëer je precies de haard die het beste bij jouw interieur past.

Livin' flame schouw Wengen
€ 179,00

De Livin' flame schouwombouw Wengen is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Wengen staat bekend om haar elegante afwerking en is mede daarom een geliefd model.

Livin' flame schouw Nidau
€ 299,00

De Livin’ flame schouwombouw Nidau is een extra brede schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is wit zijdeglans gelakt. De schouw is voorzien van een LED strip waarmee u de schouw, met een levendig kleurbeeld, nog meer sfeer geeft. Deze strip is separaat aan of uit te zetten. De Nidau kan worden gecombineerd met de elektrische inzethaard Jura. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagematerialen.

Livin' flame schouw Locarno
€ 189,00

Livin' flame schouw Locarno is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Deze schouw is gemaakt van MDF en wordt als bouwpakket geleverd. 

Livin' flame schouw Memphis
€ 249,00

De schouwombouw Memphis heeft een plankenstructuur en een bankje voor een extra zitplek. De Memphis schouwombouw maak je compleet met de elektrische inzethaard Zürich, Davos of Frankfurt. 

Livin' flame schouw San Diego
€ 199,00

De Livin' flame schouw San Diego is eenvoudig te monteren waardoor je zonder moeite een gezellige warme sfeer creëert. 

Livin' Flame Schouw Safien
€ 199,00

De Livin’ flame schouwombouw Safien is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is wit zijdeglans gelakt. De Safien kan worden gecombineerd met de elektrische inzethaard Avers. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagematerialen. Als de schouw in combinatie met de inzethaard Avers wordt gebruikt, heeft de schouwombouw extra LED verlichting ingebouwd, waardoor de schouw mooi wordt uitgelicht.

Livin' Flame Schouw Reinach
€ 199,00

De Livin’ flame schouwombouw Reinach is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is zwart zijdeglans gelakt. De Reinach kan worden gecombineerd met de inzethaarden van Livin’ flame. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagemateriaal. 

Livin' flame schouw Aarberg
€ 179,00

Creëer een warme sfeer in je woonkamer met de schouwombouw Aarberg. De schouwombouw Aarberg is een elegant en tijdloos model dat ieder interieur stijl geeft. 

Livin' flame schouw Geneve
€ 189,00

De Livin' flame schouwombouw Geneve is een klassiek recht model schouw afgewerkt met luxe details. Geneve is te combineren met de elektrische inzethaarden Zürich, Davos en Frankfurt.

Livin' flame schouw Saalbach
€ 199,00

Schouwombouw Saalbach is een grote landelijke schouwombouw die mooi staat in ieder interieur. De schouw is in wit afgelakt en kan gecombineerd worden met één van de inzethaarden uit de Livin' flame collectie.

Livin' flame schouw Saalbach zwart
€ 199,00

De Livin' flame schouwombouw Saalbach zwart is een klassieke schouwombouw. De Saalbach past perfect in een klassiek of landelijk interieur. De schouwombouw is van MDF en zwart afgelakt. De schouwombouw kan gecombineerd worden met de elektrische inzethaarden Frankfurt, Zürich en Davos