Schouwen

Livin'flame schouwombouw Bregenz Wit
€ 249,00

De Livin’flame schouwombouw Lugano is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF met een fineer in marmer effect. Er is
een keuze uit wit of zwart marmer. De schouwombouw kan gecombineerd worden met de elektrische inbouwhaard Lugano.

Livin'flame Schouwombouw Bregenz Zwart
€ 249,00

De Livin’flame schouwombouw Bregenz is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF met een fineer in marmer effect. Er is
een keuze uit wit of zwart marmer. De schouwombouw kan gecombineerd worden met de elektrische inbouwhaarden Lugano.

Livin'flame schouwset Thun
€ 399,00

De Livin’flame schouwset Thun is een combinatie van een Livin’flame elektrische inzethaard en schouw. Met de Thun beschik je over een moderne elektrische inzethaard met een schouw van MDF-materiaal en heb jij de perfecte match voor bij jouw interieur. De schouwset wordt geleverd inclusief afstandsbediening, zodat je op afstand de temperatuur kunt regelen. De Livin’ flame schouwset Thun is eenvoudig in te bouwen en door de haar strakke design het middelpunt van je interieur.

Livin'flame Schouwset Boden
€ 399,00

De Livin’flame schouwset Boden is een combinatie van een Livin’flame elektrische inzethaard en schouw. Met de Boden beschik je over een moderne elektrische inzethaard met een schouw van MDF-materiaal. Door de 3D LED technologie kun je de mooiste kleuren terugzien in jouw haard en genieten van bijna magische vlammen. De schouwset wordt geleverd inclusief afstandsbediening, zodat je op afstand de temperatuur kunt regelen. De Livin’flame schouwset Boden is eenvoudig in te bouwen en door de haar strakke design een prachtige toevoeging in jouw interieur.

Livin'flame schouw Wengen
€ 179,00

De Livin'flame schouwombouw Wengen is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Wengen staat bekend om haar elegante afwerking en is mede daarom een geliefd model.

Livin'flame schouw Locarno
€ 189,00

Livin'flame schouw Locarno is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Deze schouw is gemaakt van MDF en wordt als bouwpakket geleverd. 

Livin'flame schouw Saalbach
€ 199,00

Schouwombouw Saalbach is een grote landelijke schouwombouw die mooi staat in ieder interieur. De schouw is in wit afgelakt en kan gecombineerd worden met één van de inzethaarden uit de Livin'flame collectie.

Livin'flame schouw Saalbach zwart
€ 199,00

De Livin'flame schouwombouw Saalbach zwart is een klassieke schouwombouw. De Saalbach past perfect in een klassiek of landelijk interieur. De schouwombouw is van MDF en zwart afgelakt. De schouwombouw kan gecombineerd worden met de elektrische inzethaarden Frankfurt en Lugano.

Livin'flame schouw Nidau
€ 299,00

De Livin’flame schouwombouw Nidau is een extra brede schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is wit zijdeglans gelakt. De schouw is voorzien van een LED strip waarmee u de schouw, met een levendig kleurbeeld, nog meer sfeer geeft. Deze strip is separaat aan of uit te zetten. De Nidau kan worden gecombineerd met de elektrische inzethaard Jura. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagematerialen.

Livin'Flame Schouw Safien
€ 199,00

De Livin’flame schouwombouw Safien is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is wit zijdeglans gelakt. De Safien kan worden gecombineerd met de elektrische inzethaard Avers. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagematerialen. Als de schouw in combinatie met de inzethaard Avers wordt gebruikt, heeft de schouwombouw extra LED verlichting ingebouwd, waardoor de schouw mooi wordt uitgelicht.

Livin'Flame Schouw Reinach
€ 199,00

De Livin’flame schouwombouw Reinach is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is zwart zijdeglans gelakt. De Reinach kan worden gecombineerd met de inzethaarden van Livin’flame. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagemateriaal. 

Livin'flame schouwombouw Lavin
€ 199,00

Met een schouwombouw lijkt je elektrische haard net een echte open haard. Zowel in een klassiek als in een modern interieur is schouwombouw Lavin een stijlvolle toevoeging.