Outdoor Cooking

Met Livin’ flame kook je lekker in de buitenlucht! Nodig vrienden en familie uit en geniet samen van versbereid vlees, vis en groenten. Want wat is er nou gezelliger dan samen buiten koken op een mooie zomeravond? Maak een heerlijke maaltijd klaar op je pelletbarbecue of grill wat lekkers op je vuurkorf. Uitgegeten? Pak er dan wat drankjes bij en borrel de rest van de avond bij de sfeervolle vlammen van je vuurkorf. Met Livin’ flame geniet je van sfeer, warmte en kwaliteit.   

Livin' flame pelletbarbecue Agaro
€ 549,00

Livin' flame pelletbarbecue Agaro

Niets zo gezellig als een zomerse barbecue. Met de pelletbarbecue Agaro van Livin' flame voorzie jij jouw gasten van heerlijke gerechten terwijl jullie buiten van het mooie weer genieten.

Livin' flame grillplaat Dala
€ 59,00

Livin' flame grillplaat Dala

Grillen op een vuurkorf? Het kan met de grillplaat Dala van Livin' flame! Plaats de grillplaat op je vuurkorf en geniet van de lekkerste gerechten.

Livin' flame buitenhaard met grillplaat Milton
€ 499,00

De Milton buitenhaard met grillplaat van Livin' flame is met haar moderne design een prachtige toevoeging aan elke tuin. Steek hem aan voor een gezellige barbecue met vrienden, of haal de grillplaat eraf en geniet tot laat in de avond van de sfeervolle vlammen. De verwijderbare grillplaat met barbequerooster en een asladen zijn bij de haard inbegrepen. Geen plek om haardblokken op te slaan? Geen probleem! Deze bewaar je met het grootste gemak in het opbergvak in de sokkel. Zo heb je altijd haardblokken bij de hand om je vuur te voeden en bespaar je ruimte.

Livin' flame buitenhaard Boro
€ 119,00

Bewonder het vlammenspel vanaf elke kant en creëer direct gezelligheid met deze sfeervolle vuurkorf. Daarnaast tover je de Boro binnen een handomdraai om tot BBQ. Dubbel genieten dus.

Livin' flame houtkachel Karlstad
€ 649,00

De Livin' flame Karlstad is een houtkachel en oven in één. Hiermee past de kachel perfect in een eetkamer, keuken, buitenhuisje of op een vaste campingplaats.