Livin'flame vuurschaal Bili


Niets zo gezellig als lange avonden buiten borrelen met familie en vrienden. Met vuurschaal Bili van Livin’flame worden deze avonden nog specialer. Geniet samen van de knisperende vlammen onder het genot van een lekker drankje.

Authentiek en gezellig

Ga je voor sfeer dan ga je voor Livin’flame. De vuurschaal Bili is gemaakt voor de echte buitenliefhebber. Met deze authentieke vuurschaal kun je het hele jaar door een knapperend vuur in je tuin maken. Het prachtige vlammenspel is door de open bovenkant duidelijk zichtbaar. Kom tot rust en zie de vlammen van kleur veranderen óf rooster gezellig marshmallows boven het vuur. Het vuur geeft een heerlijke warmte af, waardoor je avond na avond geniet van warmte en gezelligheid.

Cortenstaal vuurschaal

Deze vuurschaal is een veilig en aantrekkelijk alternatief voor een kampvuur. De compacte schaal staat op drie poten en neemt weinig ruimte in beslag. Het cortenstaal geeft de Bili een stoer uiterlijk en zorgt ervoor dat hij lang meegaat. Cortenstaal is weervast staal dat zorgt voor een sterk vertraagd roestproces, waardoor de schaal zo goed als onderhoudsvrij is. Het materiaal kenmerkt zich door de bruinoranje roestkleur. Deze fraaie kleur ontstaat door corrosie, dus de schaal wordt na elk gebruik nóg mooier. Kies je voor deze vuurschaal, dan ga je jarenlang sfeervolle en gezellige avonden tegemoet!

Met de Bili geniet je het hele jaar door van warmte en gezelligheid. Bewonder de vlammen op een mooie zomeravond met vrienden óf drink een kop warme chocomelk in de winterperiode. Wat je ook doet, steek het vuur aan en geniet!

Specificaties:

- Inclusief standaard
- Lengte: 56 cm
- Breedte: 56 cm
- Hoogte: 26 cm
- Materiaal: Cortenstaal
- Kleur: Bruinoranje roest
- EAN-code : 8712757459711

5953150

Datasheet

Prijs
39.95

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Product om te vergelijken toegevoegd