Livin'flame vuurkorf Oyo


Vuurkorf Oyo brengt het hele jaar door sfeer en gezelligheid naar je tuin. Verwarm je handen op een koude winteravond óf nodig vrienden uit voor een ongedwongen avond marshmallows roosteren in de zomer. De rustieke vuurkorf wekt meteen het gevoel van een echt kampvuur op.

Sfeervolle vuurkorf

De Oyo is een prachtige donkere vuurkorf waarmee je avondenlang geniet van een prachtig haardvuur. Het elegante ontwerp geeft de Oyo de uitstraling van een klassieke vuurkorf. Samen met vrienden en familie worden avonden met zo’n knisperend vuur extra behaaglijk en gezellig. De ruime vuurkorf biedt ruimte aan een groot aantal houtblokken, waardoor het vuurtje extra lang blijft branden.

Veilig en gemakkelijk

De Oyo is een eenvoudige vuurkorf waar je met gemak een mooie vlam in krijgt. Het vuur is door de openingen van veel zuurstof voorzien. Hierdoor kan het hout prachtig branden, terwijl de vlammen veilig binnen de korf blijven. Je ontvangt de korf inclusief pook en een onderplaat waarmee de houtresten en de as wordt opgevangen. Ook is de tuinhaard dankzij deze bodemplaat zonder problemen op het terras of op het gras te plaatsen. De Oyo is gemaakt van stevig staal, waardoor jarenlang geniet van deze prachtige sfeermaker. Dus nodig vrienden of familie uit voor een hapje en een drankje én geniet van het prachtige vlammenspel!

Wil je extra lang genieten van een mooie zomeravond? Óf nodig je jouw vrienden uit voor een glaasje glühwein in de winter? Met de Oyo creëer je altijd extra sfeer en gezelligheid. Steek het vuur aan en geniet!

Specificaties:

- Inclusief pook en onderplaat
- Hoogte: 56 cm
- Breedte: 42 cm
- Diepte: 42 cm
- Materiaal: Gepoedercoat staal
- Kleur: Zwart
- EAN-code: 8712757459728

5953160

Datasheet

Prijs
39.95

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Product om te vergelijken toegevoegd