Livin'flame terrashaard Jada met schoorsteen


Vind je het heerlijk om buiten te zitten, maar wordt het soms wat te fris? Met deze terrashaard met schoorsteen geniet je veilig van de prettige warmte en een gezellig knisperend vuur buiten. De Livin’flame terrashaard Jada heeft een strak ontwerp en zorgt buiten voor een warme, prettige sfeer. Bovendien is het ook mogelijk om op de haard te koken.


Geniet van de warmte


Zit er lekker warm bij met de Livin’flame terrashaard Jada. De terrashaard bezorgt je een heerlijke avond. Omdat de haard een schoorsteenpijp heeft, is er geen rookkanaal nodig. Daardoor kun je de haard op elke wenselijke plek in de tuin of op jouw terras neerzetten. De terrashaard houd je niet alleen warm, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit! De haard kan je combineren met de los verkrijgbare kookaccessoires, speciaal ontworpen voor de Jada. De terrashaard heeft de juiste vorm om deze accessoires erin te kunnen zetten. Daarnaast is er een deksel voor de haard aanwezig, voor als je geen gebruik maakt van de accessoires. Kies uit de grillplaat, het BBQ rooster, de wok of neem ze allemaal, want de terrashaard Jada heeft de perfecte hoogte om er heerlijk op te barbecueën met vrienden.


Veilig en stijlvol


Deze veilige terrashaard heeft een nette deur, waardoor je gemakkelijk het hout in de haard kunt leggen. De deur beschermt je van de vlammen en rook, maar doordat je er doorheen kunt kijken geniet je wel van de gezellige sfeer. De metalen haard heeft een strak ontwerp en een industrieel design. De haard is uitgebreid getest op brandveiligheid en gebruiksgemak. Hij staat op drie stevige poten, daarmee staat hij stabiel op de grond. Bovendien beschikt de haard over een luchtpijp met een dakje tegen de regen.


Je bent met de stijlvolle Jada verzekerd van een gezellige sfeer rondom het vuur. Zo creëer je op een heerlijke zomeravond het echte vakantiegevoel. Daarnaast houdt de haard je ook met frisser weer lekker warm.


Specificaties:


- Hoogte: 180 cm
- Diameter: 45,5 cm
- Kleur: zwart
- Materiaal: staal
- EAN-code: 8712757471027

5953230

Datasheet

Prijs
219

Downloaden

Handleiding Jada Terrashaard

Handleiding Livin'flame Jada Terrashaard NL-EN

Downloaden (196.99k)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Product om te vergelijken toegevoegd