Livin'flame schouwset Thun


De Livin’flame schouwset Thun is een combinatie van een Livin’ flame elektrische haard en een Livin’flame schouw. De schouwset heeft een zwarte inzethaard met een zwarte schouw. De haard heeft twee warmtestanden (1000W en 2000W) en drie verschillende vlambeelden. De twee standen worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd en gereguleerd. Hiermee bespaart de haard energie en voldoet de haard aan de ErP richtlijnen. Daarnaast geniet je door het gebruik van de nieuwste LED technologie van een haard met een kleurrijk 3D vlambeeld. Zo aanschouw je de mooie kleuren en kunnen jij samen met je vrienden of gezin de kleuren bijna voelen. De temperatuur regel je zeer gemakkelijk op afstand via de meegeleverde afstandsbediening. Je bouwt de haard eenvoudig in de schouw. De installatie van de haard is daarnaast ook zeer gemakkelijk, het enige wat je hoeft te doen is de stekker van de haard in het stopcontact te steken en je kunt gelijk genieten van het nieuwe middelpunt van je interieur. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt:

Wanneer de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur, dan slaat de haard automatisch af. De temperatuur is via de meegeleverde afstandsbediening gemakkelijk te bedienen.

Specificaties:

- Materiaal schouw: MDF
- Warmtestanden: Uitstand/ 1000/ 2000 watt
- Vlambeeld: 3D LED technologie
- Materiaal inzethaard: Frontmateriaal glas, Metaal

- Hoogte: 95 cm
- Breedte: 110 cm
- Diepte: 34 cm
- EAN code: 8712757462728

Accessoires:

- Afstandsbediening

5954390-5954330

Datasheet

Hoogte
95 cm
Breedte
110 cm
Diepte
34 cm
Prijs
399
Materiaal
MDF

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Bekijk onze andere producten.
Product om te vergelijken toegevoegd