Livin'flame schouwset Thun

€ 399,00

De Livin’flame schouwset Thun is een combinatie van een Livin’flame elektrische inzethaard en schouw. Met de Thun beschik je over een moderne elektrische inzethaard met een schouw van MDF-materiaal en heb jij de perfecte match voor bij jouw interieur. De schouwset wordt geleverd inclusief afstandsbediening, zodat je op afstand de temperatuur kunt regelen. De Livin’ flame schouwset Thun is eenvoudig in te bouwen en door de haar strakke design het middelpunt van je interieur.

  • 5954390-5954330
  • 5 Item Items
  • Op voorraad
  • Gratis
5954390-5954330

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • Gratis uitpakservice van houtkachels Gratis uitpakservice van houtkachels
  • Tot 2 jaar Livin' flame garantie Tot 2 jaar Livin' flame garantie

De Livin’flame schouwset Thun is een combinatie van een Livin’ flame elektrische haard en een Livin’flame schouw. De schouwset heeft een zwarte inzethaard met een zwarte schouw. De haard heeft twee warmtestanden (1000W en 2000W) en drie verschillende vlambeelden. De twee standen worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd en gereguleerd. Hiermee bespaart de haard energie en voldoet de haard aan de ErP richtlijnen. Daarnaast geniet je door het gebruik van de nieuwste LED technologie van een haard met een kleurrijk 3D vlambeeld. Zo aanschouw je de mooie kleuren en kunnen jij samen met je vrienden of gezin de kleuren bijna voelen. De temperatuur regel je zeer gemakkelijk op afstand via de meegeleverde afstandsbediening. Je bouwt de haard eenvoudig in de schouw. De installatie van de haard is daarnaast ook zeer gemakkelijk, het enige wat je hoeft te doen is de stekker van de haard in het stopcontact te steken en je kunt gelijk genieten van het nieuwe middelpunt van je interieur. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt:

Wanneer de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur, dan slaat de haard automatisch af. De temperatuur is via de meegeleverde afstandsbediening gemakkelijk te bedienen.


Specificaties:
Materiaal schouw: MDF
Warmtestanden: Uitstand/ 1000/ 2000 watt
Vlambeeld: 3D LED technologie
Materiaal inzethaard: Frontmateriaal glas, Metaal
Hoogte: 95 cm
Breedte: 110 cm
Diepte: 34 cm
EAN code: 8712757462728

Accessoires:
Afstandsbediening

Verkooppartners

Ons assortiment wordt ook verkocht in de bouwmarkten Gamma, Karwei en Formido.
Is het product bij ons uitverkocht of wil je het product eerst in het echt zien,
bekijk dan het product in een van de samenwerkende bouwmarkten.
Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt.
Klik op het logo om naar de site gaan.      

         

Andere klanten bekeken ook