Livin'flame schouwombouw Steinach zwart


Livin’flame schouwombouw Steinach past vanwege de egaal zwarte look perfect in een modern interieur. Combineer de ombouw met de elektrische inzethaard Lugano en geniet van de uitstraling van een echte open haard.


Zwarte schouwombouw


Op zoek naar een schouwombouw die volledig opgaat in jouw moderne interieur? Schouwombouw Steinach is gemaakt van hout (MDF) met een egaal zwarte fineer afwerking. Met een afmeting van 80 x 100 x 30,5 cm combineer je hem perfect met de inzethaard Lugano. De schouwombouw wordt geleverd als een bouwpakket inclusief montagemateriaal. Een strakke afwerking, zonder drastische verbouwing dus! Creëer een echte open haard uitstraling met deze moderne ombouw.


Combineer met inzethaard Lugano


De Livin’flame schouwombouw Steinach past naadloos om de inzethaard Lugano. Deze elektrische haard is energiezuinig, vanwege de thermostaatfunctie. Hierdoor switcht hij op basis van de ingestelde temperatuur automatisch tussen de twee warmtestanden (1000W en 2000W). Zo verbruik je nooit onnodig stroom! Geniet ook op warmere dagen van een gezellige open haard sfeer. Schakel de bijverwarming met de afstandsbediening uit en geniet van het kleurrijke 3D vlambeeld.


Maak het idee van een echte open haard compleet met de egaal zwarte schouwombouw Steinach. De perfecte oplossing voor een moderne afwerking en te combineren met de Livin’flame elektrische inzethaard Lugano.


Specificaties:


- Hoogte: 80 cm
- Breedte 100 cm
- Diepte: 30,5 cm
- Kleur: Zwart
- Materiaal: MDF met fineer afwerking
- EAN-code: 8712757472529

5954770

Datasheet

Prijs
289

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Product om te vergelijken toegevoegd