Livin'flame schouw Wengen


De Livin'flame schouwombouw Wengen is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. De schouw heeft een tijdloos design dat niet afhankelijk is van trends, maar toch ieder interieur net dat beetje extra stijl geeft. Deze schouwombouw is eenvoudig te combineren met de inzethaard Lugano.

Elegante schouw

Wengen heeft een elegante afwerking en is mede daarom een zeer geliefd en veel besteld model. De Livin’flame schouwombouw geeft sfeer aan ieder interieur. De Wengen wordt als bouwpakket geleverd en is gemaakt van hoogwaardige MDF platen. Door middel van het meegeleverde montagemateriaal is de schouwombouw in een mum van tijd in elkaar gezet. De haard inbouwen is hierdoor niet nodig, dus de montage is ook minder ingrijpend. Het is de perfecte manier om de elektrische inzethaard Lugano in jouw interieur te verwerken. De Wengen is wit afgelakt, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De stijlvolle Wengen zorgt voor warmte in jouw interieur!

Elektrische inzethaard

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met elektrische inzethaard Lugano. Deze haard valt binnen de mix & match serie, waardoor je hem samen kunt stellen met diverse Livin’flame schouwombouwen, waaronder de schouwombouw Wengen. De warme vlammen van de Lugano worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen zijn in drie kleuren in te stellen en de ondergrond van de haard wel veertien. De bijbehorende decoratieset, bestaande uit realistische stenen en rustieke houtblokken, maakt de haard helemaal af. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Schouwombouw Wengen van Livin’flame is een elegante toevoeging aan je interieur waar je tijden lang van zult genieten. In combinatie met inbouwhaard Lugano creëer je de sfeer van een echte open haard. Je hoeft de inzethaard slechts in het stopcontact te steken.

Specificaties:

- Hoogte: 90 cm
- Breedte: 100 cm
- Diepte: 30 cm
- Kleur: Wit
- Materiaal: MDF
- EAN-code: 8712757393565
- FSC-licentienummer: FSC®-C117118

5957110

Datasheet

Hoogte
90 cm
Breedte
100 cm
Diepte
30 cm
Prijs
179
Materiaal
MDF
Kleur
Wit

Downloaden

Handleiding Wengen schouw

Downloaden (145.96k)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Bekijk onze andere producten.
Product om te vergelijken toegevoegd