Livin'flame Schouw Reinach


Met de schouwombouw Reinach geef je een industrieel interieur een flinke boost. Deze moderne schouwombouw is te combineren met de inzethaard Lugano. De zwarte afwerking van de Reinach geeft elk interieur een strakke en stoere uitstraling.

Strak en stoer ontwerp

Met zijn strakke design is schouwombouw Reinach een opvallende verschijning in elke ruimte. De Reinach wordt als bouwpakket geleverd en is gemaakt van hoogwaardige MDF platen. Door middel van het meegeleverde montagemateriaal is de schouwombouw in een mum van tijd in elkaar gezet. De haard inbouwen is hierdoor niet nodig, dus de montage is ook minder ingrijpend. Het is de perfecte manier om de elektrische inzethaard Lugano in jouw interieur te verwerken. De Reinach heeft een zwarte zijdeglans afwerking, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Hierdoor is dit strakke en stoere ontwerp altijd een prachtige toevoeging aan je interieur!

Elektrische inzethaard

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met elektrische inzethaard Lugano. Deze haard valt binnen de mix & match serie, waardoor je hem samen kunt stellen met diverse Livin’flame schouwombouwen, waaronder de schouwombouw Reinach. De warme vlammen van de Lugano worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen zijn in drie kleuren in te stellen en de ondergrond van de haard wel veertien. De bijbehorende decoratieset, bestaande uit realistische stenen en rustieke houtblokken, maakt de haard helemaal af. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Schouwombouw Reinach van Livin’flame is een strakke en stoere toevoeging aan je interieur waar je veel plezier aan zal beleven. In combinatie met inbouwhaard Lugano geniet je van de sfeer van een echte open haard, maar dan met het gemak van elektriciteit.

Specificaties:

- Hoogte: 95 cm
- Breedte: 110 cm
- Diepte: 34 cm
- Kleur: Zwart
- Materiaal: MDF
- EAN-code: 8712757458547

5954400

Datasheet

Hoogte
95 cm
Breedte
110 cm
Diepte
34 cm
Prijs
199
Materiaal
MDF
Kleur
Zwart

Downloaden

Handleiding Reinach schouw

Downloaden (207.47k)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Bekijk onze andere producten.
Product om te vergelijken toegevoegd