Livin'flame schouw Nidau


De Livin’flame schouwombouw Nidau is een extra brede schouwombouw die perfect past in een modern interieur. Deze witte schouwombouw is te combineren met de elektrische inzethaard Jura. De schouw is voorzien van een LED-strip, waarmee je de Jura nog meer sfeer geeft.

Extra brede haard

De schouwombouw Nidau is te combineren met de elektrische haard Jura. Samen passen ze perfect in een grotere ruimte en maken ze een statement in je interieur. De witgelakte schouw is gemakkelijk te verbinden met de andere meubels in de ruimte. Een paar decoratieve toevoegingen van jezelf bovenop de schouw maakt hem helemaal af. Kies je voor de Nidau? Dan krijg je deze geleverd als bouwpakket. De MDF platen zet je gemakkelijk in elkaar met het montagemateriaal. Omdat je de haard niet hoeft in te bouwen, is de montage een stuk minder drastisch. Zo heb je de schouwombouw in een oogwenk staan en klaar om te gebruiken! Geniet van de sfeervolle brede haard en de warmte die ervan afkomt en kleed hem gezellig aan met de Nidau. Deze combinatie wordt dé blikvanger van jouw woonkamer.

Elektrische inzethaard

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met elektrische inzethaard Jura. Deze haard sluit perfect aan op schouwombouw Nidau. De kleurrijke vlammen van de Jura worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen kunnen drie kleuren aannemen en de ondergrond van de haard wel veertien. De bijbehorende decoratieset, bestaande uit realistische stenen en rustieke houtblokken, maakt de haard helemaal af. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Schouwombouw NIdau van Livin’flame is een moderne verschijning waar je vele avonden van zal genieten. In combinatie met inbouwhaard Jura creëer je de sfeer van een echte open haard met het gemak van elektriciteit.

Specificaties:

- Hoogte: 88 cm
- Breedte: 122 cm
- Diepte: 29 cm
- Kleur: Wit
- Materiaal: MDF
- EAN-code: 8712757458400

5954370

Datasheet

Hoogte
88 cm
Breedte
122 cm
Diepte
29 cm
Prijs
299
Materiaal
MDF
Kleur
Wit

Downloaden

Handleiding Nidau schouw

Downloaden (671.48k)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Bekijk onze andere producten.
Product om te vergelijken toegevoegd