Livin'flame pelletbarbecue Agaro

€ 549,00

Niets is zo gezellig als een zomerse barbecue! Met de pelletbarbecue Agaro van Livin'flame maak je heerlijke gerechten, terwijl je van het mooie weer geniet. Deze automatische barbecue is zeer gebruiksvriendelijk en brandt op duurzame pelletkorrels.

  • 5953210
  • 11 Item Items
  • Op voorraad
  • Gratis
5953210

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • Gratis uitpakservice van houtkachels Gratis uitpakservice van houtkachels
  • Tot 2 jaar Livin' flame garantie Tot 2 jaar Livin' flame garantie

Livin'flame pelletbarbecue Agaro

Niets is zo gezellig als een zomerse barbecue! Met de pelletbarbecue Agaro van Livin'flame maak je heerlijke gerechten, terwijl je van het mooie weer geniet. Deze automatische barbecue is zeer gebruiksvriendelijk en brandt op duurzame pelletkorrels.

Iedereen kan barbecueën

Met pelletbarbecue Agaro kan iedereen barbecueën. De Agaro heeft een automatische ontsteking, waardoor je slechts de tank hoeft te vullen met pellets en de temperatuur instelt op het digitale bedieningspaneel. Je kunt kiezen uit een temperatuur tussen de 100 en de 250 graden. De pelletbarbecue warmt snel op, waardoor je hem binnen de kortste keren kunt gebruiken! De barbecue heeft een groot rooster waar je de lekkerste gerechten op kunt bereiden. Voor het gemak bestaat dit rooster uit twee delen, hierdoor is het rooster eenvoudig schoon te maken. Verder heeft de barbecue een analoge en een digitale thermometer, zodat je de temperatuur precies kunt aflezen. De automatische pellet toevoer zorgt ervoor dat de Agaro exact op temperatuur blijft. Het vlees wordt zo perfect gaar. Zo geniet je met vrienden en familie van een heerlijke maaltijd!

Gebruiksvriendelijke pelletbarbecue

De Agaro brandt op efficiënte pellets die leiden tot een schone verbranding met weinig rookontwikkeling. Om de barbecue aan te zetten, vul je de opslagbak met pelletkorrels en sluit je de barbecue aan op stroom. Nu kun je de barbecue gemakkelijk via de elektronische controller bedienen. De pelletgrill is zeer gebruiksvriendelijk. Zo is de BBQ voorzien van een warmhoudrek en stevige handels. Ook zet je de verrijdbare BBQ gemakkelijk op de juiste plek. Verder is er een rekje aan de barbecue gemonteerd waar je bijvoorbeeld kruiden en sauzen in kwijt kunt. Ligt het vlees al een tijdje op de Agaro en wil je zeker weten dat het gaar is? Door de meegeleverde vleesthermometer heb je de temperatuur zo opgemeten!

Nodig vrienden en familie uit en geniet samen van heerlijk versbereid eten in je eigen tuin. Livin’flame pelletbarbecue Agaro zorgt voor jarenlang plezier!

Specificaties:

Inclusief vleesthermometer
Inclusief warmhoudrek
Temperatuurbereik: 100 tot 250 graden
Snel op temperatuur
Automatische pellettoevoer

BBQ rooster: 70 x 50 cm
Netspanning: 230V

Lengte: 58cm
Breedte: 124 cm
Hoogte: 110 cm
Materiaal: Staal
Kleur: Zwart
EAN-code: 8712757466313

Downloaden

Handleiding Pelletgrill Agaro

Handleiding Pelletgrill Agaro NL - EN

Downloaden (1.14M)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan.