Livin'flame pelletbrander Natal

€ 89,00

Buiten genieten van sfeervolle vlammen? Dan is de Livin’flame pelletbrander Natal voor jou de beste keuze. Deze unieke vuurkorf brandt op pellets en heeft een schonere verbranding dan een buitenhaard op hout. Daarnaast ontvlammen de pellets snel, zodat je al gauw van je behaaglijke vuur kunt genieten. Dankzij deze voordelen zijn pelletkachels veel zuiniger en schoner dan een gewone houthaard. Met deze vuurkorf maak je een goede keuze en ga je vele gezellige avonden in de buitenlucht tegemoet. 

  • 5953170
  • 67 Item Items
  • Op voorraad
  • Gratis
5953170

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • Gratis uitpakservice van houtkachels Gratis uitpakservice van houtkachels
  • Tot 2 jaar Livin' flame garantie Tot 2 jaar Livin' flame garantie

Livin'flame pelletbrander Natal

Genieten van sfeervolle vlammen, dat doe je met de pelletbrander Natal. De Natal brandt op efficiënte pellets en heeft een schone verbranding met weinig rookontwikkeling. De pelletbrander is daarnaast ook de ideale barbecue!

Stoer en gezellig

Geniet van een sfeervol vuurtje met pelletbrander Natal. Met deze unieke vuurkorf gaan gezellige avonden in de buitenlucht extra lang door. De pellets ontvlammen snel, dus je hebt binnen de kortste keren een heerlijk vuurtje branden. De Natal creëert prachtige, constante vlammen én verspreidt een aangename warmte. Daarnaast blijft er bij pellets weinig as na de verbranding over. Je hoeft dus naderhand weinig op te ruimen! Nodig je vrienden uit en maak samen herinneringen met het sfeervolle en warme vuur op de achtergrond. Óf tover de Natal om tot barbecue met de los verkrijgbare grillplaat Dala. Bij deze grillplaat is een handschoen inbegrepen, zodat je de plaat veilig op kunt pakken. Je hapjes zijn binnen de kortste keren perfect gaar.

Milieuvriendelijke vuurkorf

De pelletbrander maakt geen gebruik van houtblokken, maar brandt op pellets. Dit zijn geperste houtkorrels gemaakt van de afvalresten van gesneden houtblokken. Deze milieuvriendelijke brandstof is veel zuiniger dan gewone houtblokken en heeft een schone verbranding. De energie wordt effectiever gebruikt, waardoor er geen brandstof verloren gaat. Met pelletkorrels maakt je dus een bewuste keuze. Houtblokken hakken en meeslepen wordt dus overbodig!

Breng sfeer in je tuin met de Livin’flame pelletbrander Natal. Je maakt een bewuste keuze én de prachtige vlammen houden je heerlijk warm!

Specificaties:

Inclusief onderplaat voor het opvangen van asresten

Hoogte: 35 cm
Breedte: 35 cm
Diepte: 35 cm
Materiaal: Metaal
Kleur: Zwart
EAN-code: 8712757459735

Downloaden

Handleiding Pelletbrander Natal

Handleiding Pelletbrander Natal NL - EN

Downloaden (1.75M)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Andere klanten bekeken ook