Livin' flame inzethaard Zürich

€ 199,00

De elektrische sfeerhaard Zürich is veilig, roet -en- stofvrij en geeft toch de sfeer en indruk van een echte open haard. De haard heeft twee warmtestanden (1000W en 2000W) en drie verschillende vlambeelden.

  • 5951510
  • 46 Item Items
  • Op voorraad
  • Gratis
5951510

Heb je een woning zonder rookkanaal, maar wil je wel graag de sfeer en warmte van een echte openhaard in je woonkamer? Dat kan met ons elektrische sfeerhaard Zürich.  De laatste jaren is de elektrische haard sterk in opkomst. Immers het enige wat je nodig hebt is een stroomaansluiting en eventueel een schouwombouw en je hebt binnen een handomdraai een levensechte vlammenspel in je woonkamer. De haard heeft twee warmtestanden (1000W en 2000W) en drie verschillende vlambeelden. De twee warmtestanden worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt:

Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur, dan slaat deze af.

De LED technologie zorgt voor realistische 3D vlambeelden en maakt de haard energiezuinig. De elektrische haard Zurich is 58 centimeter lang, 19 centimeter breed en 42,5 centimeter hoog en is daarmee geschikt voor al onze Livin' flame schouwen.


Specificaties:
Aantal vlamstanden: 3
Warmtestanden: uitstand/ 1000/ 2000 watt
Inclusief afstandsbediening: ja
Vlambeeld: realistisch 3D LED
Hoogte: 42,5 cm
Breedte: 58 cm
Diepte: 19 cm
EAN code: 8712757404667


Accessoires:
Afstandsbediening
Houtblokken 

Downloaden

Handleiding Zurich

Downloaden (1.13M)

Verkooppartners

Ons assortiment wordt ook verkocht in de bouwmarkten Gamma, Karwei en Formido.
Is het product bij ons uitverkocht of wil je het product eerst in het echt zien,
bekijk dan het product in een van de samenwerkende bouwmarkten.
Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt.
Klik op het logo om naar de site gaan.      

                 

Andere klanten bekeken ook