Livin'flame inzethaard Jura


Inzethaard Jura van Livin’flame heeft een groot venster waardoor de vlammen uitgebreid te bekijken zijn. De sfeervolle haard is energiezuinig en hij is overal te plaatsen waar een stroomaansluiting aanwezig is. De vlammen zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De Jura is te combineren met schouwombouw Nidau. Je geniet bij deze combinatie van een extra backlight optie. Geniet van gezellige avonden in de warmte van deze sfeerhaard.

Bewonder de realistische vlammen

Creëer een warme sfeer met de Jura inzethaard van Livin’flame. Dankzij innovatieve LED-technologie lijken de 3D vlammen levensecht. Ze zijn in intensiteit te verstellen en de decoratieve houtblokken maken het beeld van een gezellig haardvuur nog realistischer. De Jura is te combineren met schouw Nidau, een extra brede witte schouwombouw die perfect past in een modern interieur. Door deze combinatie ontstaat er een extra backlight optie, waardoor je de keuze hebt uit 14 sfeervolle kleuren als achtergrondverlichting. De schouw is voorzien van een LED-backlight strip waarmee je de haard nog meer sfeer geeft.

Sfeervol en warm

Met de Jura inzethaard geniet je altijd van een aangename temperatuur in huis. Deze elektrische haard heeft twee warmtestanden waar hij door de thermostaatfunctie automatisch tussen switcht. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Als de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. Wil je de Jura alleen voor de sfeer aanzetten op warmere dagen? Dan is de bijverwarming ook eenvoudig uit te schakelen.

Geef je interieur een boost met deze sfeervolle elektrische haard. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedient u hem lekker vanaf de bank. Combineer hem met de Nidau schouw voor de sfeer van een echte open haard.

Specificaties:

- Aantal vlamstanden: 3
- Aantal kleuropties sfeerverlichting: 14
- Warmtestanden: 1000 en 2000 Watt
- Inclusief afstandsbediening: Ja
- Vlambeeld: Realistisch 3D
- Inclusief houtblokken

- Hoogte: 54 cm
- Breedte: 91 cm
- Diepte: 22 cm
- Materiaal: Metaal
- Kleur: Zwart
- EAN-code: 8712757458424

5950790

Datasheet

Hoogte
54 cm
Breedte
91 cm
Diepte
22 cm
Prijs
399

Downloaden

Handleiding Jura inzethaard

Downloaden (1.64M)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Bekijk onze andere producten.
Product om te vergelijken toegevoegd