Livin'flame inzethaard Jura

€ 399,00

De Livin’flame elektrische inzethaard Jura is met een breedte van 91,2 cm de meest brede inzethaard in het assortiment van Livin’flame. De Jura is energiezuinig, wordt geleverd met een afstandsbediening en is overal te plaatsten waar een stroomaansluiting aanwezig is. De Jura is te combineren met Nidau schouwombouw. Door het gebruik van de nieuwste LED technologie heeft de elektrische haard een kleurrijk 3D vlambeeld en backlight. Daarnaast heeft de haard twee verschillende warmtestanden (1000 en 2000 W).

  • 5950790
  • 105 Item Items
  • Op voorraad
  • Gratis
5950790

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • Gratis uitpakservice van houtkachels Gratis uitpakservice van houtkachels
  • Tot 2 jaar Livin' flame garantie Tot 2 jaar Livin' flame garantie

Livin'flame inzethaard Jura

De Livin’flame elektrische inzethaard Jura is een inzethaard met een groot venster waardoor de vlammen goed zichtbaar zijn. De elektrische haard is energiezuinig, wordt geleverd met een afstandsbediening en is overal te plaatsten waar een stroomaansluiting aanwezig is. De Jura is te combineren met de Livin’flame schouwombouw Nidau. Door het gebruik van de nieuwste LED technologie heeft de elektrische haard een kleurrijk 3D vlambeeld. Daarnaast heeft de haard twee verschillende warmtestanden (max 2000 W). De twee standen worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt:

Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur, dan slaat deze af.

Specificaties:

Warmtestanden: 1000 en 2000 Watt
Inclusief afstandbediening: Ja
Vlambeeld: Realistisch 3D

Breedte: 91,2 cm
Hoogte: 53,8 cm
Diepte: 21,5 cm
EAN code: 8712757458424

Downloaden

Handleiding Jura inzethaard

Downloaden (1.64M)

Verkooppartners

Ons assortiment wordt ook verkocht in de bouwmarkten Gamma, Karwei en Formido.
Is het product bij ons uitverkocht of wil je het product eerst in het echt zien,
bekijk dan het product in een van de samenwerkende bouwmarkten.
Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt.
Klik op het logo om naar de site gaan.      

         

Andere klanten bekeken ook