Livin'flame Inzethaard Avers


Met de inzethaard Avers van Livin’flame haal je de sfeer van een echte open haard in huis, maar dan met het gemak van elektriciteit. Combineer hem met onze schouwombouw Safien voor een moderne look én een extra backlight optie. Terwijl je het zeer realistische vlammenspel bewondert, geniet je van sfeervolle avonden met vrienden of familie!

Geniet van realistische vlammen

Creëer in een handomdraai een warme sfeer in huis met de Avers inzethaard van Livin’flame. De inzethaard is te combineren met de witte schouwombouw Safien, voor de uitstraling van een echte openhaard. Door de combinatie ontstaat er een extra backlight optie, waardoor je de keuze hebt uit 14 sfeervolle kleuren als achtergrondverlichting. Het kleurrijke 3D vlambeeld van de Avers lijkt net echt en er zijn drie verschillende vlameffecten, zodat hij gemakkelijk is af te stemmen op de omgeving. De decoratieve houtblokken maken het beeld van een gezellig haardvuurtje nog realistischer. Kies je voor de schouwombouw Safien, dan heeft hij extra LED-verlichting ingebouwd. Zo wordt de schouw prachtig uitgelicht!

Sfeervol en warm

Met de Avers inzethaard geniet je altijd van een aangename temperatuur in huis. Deze elektrische haard heeft twee warmtestanden waar hij door de thermostaatfunctie automatisch tussen switcht. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Als de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. Wil je de Avers alleen voor de sfeer aanzetten op warmere dagen? Dan is de bijverwarming ook eenvoudig uit te schakelen.

Geef je interieur een boost met deze sfeervolle elektrische haard. Met de bijgeleverde afstandsbediening bedien je hem lekker vanaf de bank. De schouwombouw Safien maakt deze elektrische inzethaard helemaal af.

Specificaties:

- Aantal vlamstanden: 3
- Aantal kleuropties sfeerverlichting: 14
- Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
- Inclusief afstandsbediening: ja
- Vlambeeld: realistisch 3D
- Inclusief houtblokken

- Hoogte: 43 cm
- Breedte: 60 cm
- Diepte: 21 cm
- Materiaal: Metaal
- Kleur: Zwart
- EAN-code: 8712757458417

5950780

Datasheet

Hoogte
43 cm
Breedte
60 cm
Diepte
21 cm
Prijs
259
Materiaal
Metaal

Downloaden

Handleiding Avers inzethaard

Downloaden (1.7M)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Bekijk onze andere producten.
Product om te vergelijken toegevoegd