Livin'flame infrarood spiegel LED 120x60cm


Deze multifunctionele Livin’flame infrarood spiegel verwarmt én verlicht. Geniet terwijl je voor de spiegel staat van de aangename infraroodverwarming. De ingebouwde en dimbare LED verlichting zorgt tegelijkertijd voor een gezellige sfeer.


Spiegel met verwarming


De innovatieve Livin’flame infrarood spiegel met verlichting verwarmt jou op een gezonde, efficiënte en duurzame manier. Hang de spiegel op, steek de stekker in het stopcontact en zet de verwarmingsfunctie aan. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen! Sta je voor de spiegel met de langgolvige warmtestraling aan? Dan voelt het alsof de zon op je huid schijnt, maar dan zonder schadelijke Uv-straling. Stap je buiten de verwarmde zone? Dan kan de infraroodverwarming direct weer uit. Je voelt dan geen warmte meer, aangezien de lucht niet wordt verwarmd. De infrarood spiegel van Livin’flame is geschikt als bijverwarming in ruimtes van maximaal 10 tot 15 m2. Dit is slechts een indicatie en hangt onder andere af van de starttemperatuur van de ruimte, de mate van isolatie en het aantal ramen.


De dimbare LED verlichting bevindt zich rondom de spiegel en is aan te passen van wit naar geel licht. De verlichting en verwarmingsfunctie kunnen gelijktijdig en apart van elkaar gebruikt worden. Daarnaast is een spiegel en verwarming in één handig en ruimtebesparend.


Waarom infrarood spiegelverwarming?


Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodverwarming uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Jezelf opwarmen voor een infrarood spiegel voorkomt condensvorming, vochtproblemen en droge lucht in de ruimte. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën. Ook verspil je geen energie aan het onnodig opwarmen van de lucht in de ruimte. Het voordeel van een infrarood spiegel in de badkamer is dat hij dankzij de verwarmingsfunctie niet beslaat na het douchen. Je kunt er dus direct in kijken.


Genieten van de aangename en gezonde stralingswarmte van infrarood, verwerkt in een spiegel? De Livin’flame infrarood spiegel met LED verlichting is veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Ook verkrijgbaar in andere afmetingen.


Specificaties:


- Geschikt voor ruimtes van maximaal 10-15 m²
- Netspanning: 230 V
- Vermogen: 465 W
- Oppervlakte temperatuur: 70-80°C
- Snoerlengte: 180 cm
- Bediening: aanraakschakelaar
- Montage: wand
- Levensduur: 20-25 jaar


- Hoogte: 60 cm
- Breedte: 120 cm
- Diepte: 4,5 cm
- Kleur: RVS
- EAN-code: 8712757468768

5962110

Datasheet

Prijs
299

Downloaden

Handleiding Infrarood Spiegel

Handleiding Livin'flame infraroodpaneel Spiegel NL-EN-DE-FR

Downloaden (544.76k)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Product om te vergelijken toegevoegd