Livin'flame inbouwhaard Noville

€ 729,00

De Livin'flame inzethaard Noville is een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan een meter is de Noville de breedste inbouwhaard in ons assortiment. 

  • 5950690
  • 0 Item Items
  • Out stock
  • Gratis
5950690

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • Gratis uitpakservice van houtkachels Gratis uitpakservice van houtkachels
  • Tot 2 jaar Livin' flame garantie Tot 2 jaar Livin' flame garantie

Livin'flame inbouwhaard Noville

Maak kennis met de inbouwhaard Noville, een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan één meter is de Noville de langste inbouwhaard in ons assortiment.

Warmte en sfeer

Livin’flame inbouwhaard Noville is een brandveilige en stofvrije haard. De inbouwhaard heeft daarnaast geen onderhoud nodig, wel zo gemakkelijk. Ook heeft de haard een verwarmende functie, waardoor onze breedste inbouwhaard naast een warme sfeer ook echte hitte afgeeft. De bijverwarming is huisdiervriendelijk en op elk moment afzonderlijk in en uit te schakelen. De inbouwhaard is dus ook ter decoratie te gebruiken. De Noville is niet van echt te onderscheiden door haar unieke Livin'flame 3D-vlambeeld technologie en haar aangename warmte. De meegeleverde kiezelstenen en houtblokken maken de haard helemaal af!

Energiebesparende functies

De Livin’flame inbouwhaard Noville werkt op elektriciteit, dus plug & play. Zo simpel is het! Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De inbouwhaard heeft twee warmtestanden. Deze worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt: Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur? Dan slaat deze af.

De inbouwhaard is speciaal ontwikkeld voor moderne woningen en door haar beperkte diepte is de Noville in vele situaties fraai en strak in te bouwen. Ten opzichte van een inbouwgashaard is er geen grote verbouwing nodig en is de haard eenvoudig te monteren. Daarnaast wordt de haard geleverd met een afstandsbediening waardoor je de Noville kunt gebruiken vanuit je luie stoel.

Specificaties:

Inclusief houtblokken en kiezelstenen
Aantal vlamstanden: 3
Vlambeeld verlichting: 14 kleuren
Dynamische verlichting: bovenaf
Vlambeeld: 3D LED-technologie

Warmtestanden: 1000 en 2000W
Snoerlengte: 175 cm
Plaats heater: boven het schuine glas

Hoogte: 56 cm
Breedte: 116 cm
Breedte vlambeeld: 105 cm
Diepte: 21 cm
EAN-code: 8712757454990

Downloaden

Handleiding Noville en Marly

Downloaden (711.7k)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Andere klanten bekeken ook