Livin'flame inbouwhaard Marly WiFi


De Livin’flame elektrische inbouwhaard Marly heeft een adembenemend 3D LED-vlambeeld. Met deze haard breng je een authentieke sfeer aan in je huiskamer, die meteen gezellig en intiem aanvoelt. Bedien inbouwhaard Marly dankzij de Wi-Fi functie eenvoudig met de gratis Livin’flame app.


Moderne inbouwhaard met Wi-Fi functie


De sfeervolle Marly is toch een plaatje? Deze moderne inbouwhaard zorgt voor een strakke afwerking in huis. De elektrische haard geeft warmte af en creëert sfeer in huis. Zo maak je van je nieuwe huis heel gemakkelijk je thuis. Natuurlijk is de Marly ook een prachtige toevoeging als je jouw huiskamer onder handen wilt nemen. De brandveilige inbouwhaard is stof -en onderhoudsvrij. Dat scheelt werk en bespaard kosten. De haard heeft daarnaast realistische vlammen die je in verschillende kleuren kunt instellen, waardoor hij niet van echt is te onderscheiden.


Door middel van de warmte-instellingen warm je de ruimte snel op. Dit doe je eenvoudig middels de bijgeleverde afstandsbediening. Je kunt het verwarmingselement ook uitzetten. Dan geniet je ook bij mooi weer van de gezellige en intieme sfeer van de Marly. Voor de aankleding van de haard worden realistische houtblokken en kiezelstenen meegeleverd. Hiermee personaliseer je de haard naar jouw smaak. Dankzij de handige Wi-Fi functie bedien je de inbouwhaard ook met je smartphone. Zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Ook stel je eenvoudig slimme functies in. Laat de haard bijvoorbeeld automatisch aangaan op basis van een door jou ingesteld tijdschema. Gebruik voor de bediening de gratis Livin’flame app.


Energiebesparende functies


De Livin’flame inbouwhaard Marly werkt op elektriciteit, dus plug & play. Zo simpel is het! Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De inbouwhaard heeft twee warmtestanden. Deze worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt. Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 W. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Bereikt de haard de gewenste temperatuur? Dan slaat deze af.


De inbouwhaard staat perfect in een moderne ruimte en is door haar smalle formaat in veel situaties fraai en strak in te bouwen. Er is geen grote verbouwing nodig als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een inbouwgashaard en de montage is zo gedaan. De Livin’flame elektrische inbouwhaard Marly wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de haard gemakkelijk in kunt stellen. Dit kan dankzij de Wi-Fi functie ook met de gratis Livin’flame app.


Specificaties:


- Inclusief houtblokken en kiezelstenen
- Aantal vlamstanden: 3
- Vlambeeld verlichting: 9 kleuren
- Dynamische verlichting: bovenaf


- Vlambeeld: 3D LED-technologie
- Warmtestanden: 1000 en 2000W
- Plaats heater: boven het schuine glas
- Voldoet aan de ErP-richtlijnen
- Bedienbaar via de Livin’flame app


- Hoogte: 56 cm
- Breedte: 96 cm
- Diepte: 21 cm
- EAN-code: 8712757472543

5950810

Datasheet

Prijs
719

Downloaden

Handleiding Noville & Marly

Handleiding Livin'flame Noville & Marly NL, EN, DE, FR

Downloaden (1.66M)

Handleiding Livin'flame App

Handleiding Livin'flame App - elektrische haarden NL-EN-FR-DE

Downloaden (819.5k)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Product om te vergelijken toegevoegd