Livin'flame inbouwhaard Fey WiFi


De Livin’flame elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is meteen gereed om in te bouwen in je eigen project of in de kant en klare schouwombouw Lavin. Bedien inbouwhaard Fey dankzij de Wi-Fi functie eenvoudig met de gratis Livin’flame app.

Sfeervolle haard met Wi-Fi functie


Met de Livin’flame inbouwhaard Fey haal je sfeer in huis. Deze haard werkt op elektriciteit, waardoor je een behaaglijke warmte in huis haalt. De onderhoudsvrije inbouwhaard is brandveilig en stofvrij. Je hebt er geen omkijken naar! In vergelijking met een open haard heb je geen last van wegspringende vonken, waardoor de inbouwhaard Fey voor huisdieren geen probleem vormt. De elektrische inbouwhaard is bijna niet van een echte inbouwgashaard te onderscheiden. Hij wordt geleverd inclusief houtblokken en afstandsbediening. De inbouwhaard is voorzien van twee warmte instellingen (1000 en 2000W) én multi colour vlaminstellingen. Je kunt de thermostaatfunctie op elk moment afzonderlijk aan en uit zetten. Zo geniet je het hele jaar door van de authentieke sfeer van een haard.


Dankzij de handige Wi-Fi functie bedien je de inbouwhaard naast de afstandsbediening ook met je smartphone. Zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Ook stel je eenvoudig slimme functies in. Laat de haard bijvoorbeeld automatisch aangaan op basis van een door jou ingesteld tijdschema. Gebruik voor de bediening de gratis Livin’flame app.


Energiebesparende functies


De Livin’flame inbouwhaard Fey werkt op elektriciteit, dus plug & play. Zo simpel is het! Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De inbouwhaard heeft twee warmtestanden. Deze worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt. Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 W. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Bereikt de haard de gewenste temperatuur? Dan slaat deze af.

De inbouwhaard is speciaal ontwikkeld voor moderne woningen en is door haar beperkte diepte in veel situaties fraai en strak in te bouwen. Ten opzichte van een inbouwgashaard is er geen grote verbouwing nodig. Ook is de montage zo gedaan. De afstandsbediening wordt meegeleverd, hiermee is de Fey gemakkelijk in te stellen. Dit kan dankzij de Wi-Fi functie ook met de gratis Livin’flame app.


Specificaties:


- Inclusief houtblokken en kiezelstenen
- Aantal vlamstanden: 3
- Vlambeeld verlichting: 9 kleuren
- Dynamische verlichting: bovenaf


- Vlambeeld: 3D LED-technologie
- Warmtestanden: 1000 en 2000W
- Snoerlengte: 175 cm
- Plaats heater: boven het schuine glas
- Voldoet aan de ErP-richtlijnen
- Bedienbaar via de Livin’flame app


- Hoogte: 60 cm
- Breedte: 60 cm
- Breedte vlambeeld: 54 cm
- Diepte: 21 cm
- EAN-code: 8712757472536

5950800

Datasheet

Prijs
499

Downloaden

Handleiding Fey

Handleiding Livin'flame Fey NL-EN-DE-FR

Downloaden (953.23k)

Handleiding Livin'flame App

Handleiding Livin'flame App - elektrische haarden NL-EN-FR-DE

Downloaden (819.5k)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Product om te vergelijken toegevoegd