Livin'flame Inbouwhaard Fey

€ 449,00

De Livin’flame elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is direct gereed om zelf in te bouwen in uw eigen project. De elektrische inbouwhaard wordt geleverd inclusief kiezelstenen, houtblokken en afstandsbediening. De inbouwhaard is voorzien van 2 warmte instellingen (1000 – 2000 W) en multi colour vlaminstellingen. 

  • 5950730
  • 28 Item Items
  • Op voorraad
  • Gratis
5950730

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • Gratis uitpakservice van houtkachels Gratis uitpakservice van houtkachels
  • Tot 2 jaar Livin' flame garantie Tot 2 jaar Livin' flame garantie

Livin'Flame Inbouwhaard Fey

De Livin’flame elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is meteen gereed om in te bouwen in je eigen project of in de kant en klare schouwombouw Lavin.

Sfeervolle haard

Met de Livin’flame inbouwhaard Fey haal je sfeer in huis. Deze haard werkt op elektriciteit, waardoor je een behaaglijke warmte in huis haalt. De onderhoudsvrije inbouwhaard is brandveilig en stofvrij. Je hebt er geen omkijken naar! In vergelijking met een open haard heb je geen last wegspringende vonken, waardoor de inbouwhaard Fey voor huisdieren geen probleem vormt. De elektrische inbouwhaard is bijna niet van een echte inbouwgashaard te onderscheiden. De elektrische inbouwhaard wordt geleverd inclusief houtblokken en afstandsbediening. De inbouwhaard is voorzien van twee warmte instellingen (1000 en 2000W) én multi colour vlaminstellingen. Je kunt de thermostaatfunctie op elk moment afzonderlijk aan en uit zetten. Zo geniet je het hele jaar door van de authentieke sfeer van een haard.

Energiebesparende functies

De Livin’flame inbouwhaard Noville werkt op elektriciteit, dus plug & play. Zo simpel is het! Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De inbouwhaard heeft twee warmtestanden. Deze worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt: Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur? Dan slaat deze af.

De inbouwhaard is speciaal ontwikkeld voor moderne woningen en is door haar beperkte diepte in vele situaties fraai en strak in te bouwen. Ten opzichte van een inbouwgashaard is er geen grote verbouwing nodig. Ook is de montage zo gedaan. De afstandsbediening wordt meegeleverd, hiermee is de Fey gemakkelijk in te stellen.

Specificaties:

Inclusief houtblokken en kiezelstenen
Aantal vlamstanden: 3
Vlambeeld verlichting: 14 kleuren
Dynamische verlichting: bovenaf
Vlambeeld: 3D LED-technologie

Warmtestanden: 1000 en 2000W
Snoerlengte: 175 cm
Plaats heater: boven het schuine glas

Hoogte: 60 cm
Breedte: 60 cm
Breedte vlambeeld: 54 cm
Diepte: 21 cm
EAN-code: 8712757458455

Downloaden

Handleiding Fey inbouwhaard

Downloaden (768.41k)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Andere klanten bekeken ook