Livin'flame inbouwhaard Duvin WiFi


De Livin’flame elektrische inbouwhaard Duvin is een zwarte haard met wel drie glazen wanden. Zo kun je ook vanaf de zijkanten genieten van het elektrische vlambeeld van deze inbouwhaard. Bedien inbouwhaard Duvin dankzij de Wi-Fi functie eenvoudig met de gratis Livin’flame app.


Luxueuze inbouwhaard met Wi-Fi


De Duvin heeft kiezelstenen en houtblokken wat samen met haar unieke Livin’flame 3D-vlambeeld technologie een realistisch gevoel aan de haard geeft. De elektrische inbouwhaard is bijna niet van echt te onderscheiden! Naast drie verschillende vlamstanden, beschikt de verlichting van de Duvin over negen kleuropties. Kies zelf welke uitstraling het beste bij jouw interieur past. Dankzij de handige Wi-Fi functie bedien je de inbouwhaard naast de afstandsbediening ook met je smartphone. Zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Ook stel je eenvoudig slimme functies in. Laat de haard bijvoorbeeld automatisch aangaan op basis van een door jou ingesteld tijdschema. Gebruik voor de bediening de gratis Livin’flame app.


De inbouwhaard beschikt over twee warmtestanden, 1000 en 2000 W, met automatische afslag. Je geniet naast de gezellige sfeer van de haard hiermee ook van echte warmte. De warmtefunctie is afzonderlijk uit en in te schakelen, zodat je het hele jaar door van de haard gebruik kunt maken. Daarnaast is de haard brandveilig, onderhouds- en stofvrij. Door de drie glazen wanden heb je geen last van rondvliegende vonken, waardoor de haard geschikt is voor een huishouden met huisdieren.


Energiebesparende functies


De Livin’flame inbouwhaard Duvin werkt op elektriciteit, dus plug & play. Zo simpel is het! Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De inbouwhaard heeft twee warmtestanden. Deze worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt. Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 W. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Bereikt de haard de gewenste temperatuur? Dan slaat deze af.


De Livin’flame inbouwhaard Duvin is eenvoudig in te bouwen en door haar strakke design een pronkstuk in je interieur. Je hoeft hiervoor niet uitgebreid te verbouwen, zoals bij een inbouwgashaard. De montage is een eenvoudige klus. Eenmaal ingebouwd is de haard gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Dit kan dankzij de Wi-Fi functie ook met de gratis Livin’flame app.


Specificaties:


- Inclusief houtblokken en kiezelstenen
- Aantal vlamstanden: 3
- Vlambeeld verlichting: 9 kleuren
- Dynamische verlichting: bovenaf


- Vlambeeld: 3D LED-technologie
- Warmtestanden: 1000 en 2000W
- Snoerlengte: 175 cm
- Voldoet aan de ErP-richtlijnen
- Bedienbaar via de Livin’flame app


- Hoogte: 42 cm
- Breedte: 70 cm
- Diepte: 20 cm
- EAN-code: 8712757472567

5950830

Datasheet

Prijs
769

Downloaden

Handleiding Duvin

Handleiding Livin'flame Duvin NL-EN-DE-FR

Downloaden (884.77k)

Handleiding Livin'flame App

Handleiding Livin'flame App - elektrische haarden NL-EN-FR-DE

Downloaden (819.5k)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Product om te vergelijken toegevoegd