Livin'flame Houtkachel Stavik


Deze stijlvolle kachel houdt ruimtes tot wel 170 m3 heerlijk warm. Ideaal als hoofd- of bijverwarming in huis! Wil je hem graag in de tuin neerzetten? Plaats de kachel dan onder een afdak of in een serre, zodat hij beschermd wordt tegen weersinvloeden.

Slimme kachel

Houtkachel Stavik is voorzien van de laatste innovaties. Zo maakt de kachel gebruik van een smart air systeem dat voorkomt dat vuil en stof zich verzamelen op het raam. Daardoor blijft het kijkvenster helder, zodat je altijd perfect zicht hebt op de vlammen. Daarnaast heeft de kachel drie verstelbare luchtregelaars, die je de volledige controle over het vuur geven. Hiermee is het vuur precies naar jouw eigen voorkeur in te stellen! Ook de verbrandingskamer is aangepast naar de laatste standaarden. De kachel gaat hierdoor zeer lang mee én je profiteert van een hoog rendement van wel 83%. De EcoDesign 2022 wordt dan ook makkelijk gehaald. Ook fijn aan het ontwerp van de kachel, is dat de hendel van de deur koel blijft. Zo is hij zelfs als er hoge temperaturen worden bereikt veilig aan te raken.

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livin’flame kiest je voor hoge kwaliteit en veiligheid. Al onze houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak én ze hebben uiteraard een CE-keurmerk. Hiermee voldoen onze kachels aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign 2022 keurmerk. Dat wil zeggen dat de kachels zeer efficiënt zijn en weinig fijnstof uitstoten. De Stavik heeft een schone verbranding en een hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heb je ook geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. De kachel is zowel binnen als buiten onder een afdak te plaatsen. Let er bij de plaatsing op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vind je ook in het assortiment van Livin’flame.

De Stavik heeft een zeer hoog rendement van 83%. De zuinige kachel heeft hiermee het energielabel A+. Dit leidt tot veel meer warmte met minder brandstof dan bij een open haard. De verbeterde technieken van de Stavik zorgen hierdoor voor het aanzienlijk schoner stoken van hout.

Specificaties:

- Maximale vermogen: 10 kW
- Rendement: 83%
- Geschikt voor ruimtes tot: 170 m³

- Hoogte: 78 cm
- Breedte: 56 cm
- Diepte: 45 cm
- Nettogewicht: 98 kg
- Materiaal: Staal
- EAN-code: 8712757469482

- Rookkanaal Ø: 150 mm
- Energielabel: A+
- CE-keurmerk: Ja
- Luchttoevoer: Boven
- Ingebouwde hout opslagruimte: Nee

5955440

Datasheet

Hoogte
78 cm
Breedte
56 cm
Diepte
45 cm
Maximaal vermogen
10 kW
Prijs
799
Ruimte geschiktheid
170 m3
Materiaal
Staal
Rendement
83%

Downloaden

Handleiding houtkachels

Downloaden (238.3k)

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Bekijk onze andere producten.
Product om te vergelijken toegevoegd