Livin' flame houtkachel Oslo

€ 319,00

De Livin' flame Oslo is het meest compacte model houtkachel in ons assortiment. Door het compacte formaat is er extra aandacht besteed aan het creëren van de perfect geïsoleerde brandkamer met een zeer hoog rendement. 

 • 5957360
 • 14 Item Items
 • Op voorraad
 • Gratis
5957360

 • 1 tot 3 werkdagen levertijd 1 tot 3 werkdagen levertijd
 • Gratis uitpakservice van houtkachels Gratis uitpakservice van houtkachels
 • Tot 2 jaar Livin' flame garantie Tot 2 jaar Livin' flame garantie

De Livin' flame Oslo is ons meest compacte model houtkachel.  Dit model wordt door haar compacte design veelal gebruikt voor het opwarmen van huiskamers, recreatiewoningen en serres. De houtkachel heeft een chroomkleurige handvat en in de brandkamer een opstaande rand waardoor je bij het openen van de deur niet bang hoeft te zijn voor uitvallend as. 

Oslo beschikt zowel over een top- als downtoevoer die middels een schuifsysteem te reguleren is. Hierdoor kun je zelf de de verbranding verhogen tot een maximaal vermogen van 7 kW (!). Hoewel Oslo ons meest compacte model is, heeft de houtkachel een zeer hoge efficïentie en een groot venster waardoor je goed zicht hebt op het knetterend haardvuur.

Specificaties: 
Maximale stralingswarmte: 105 m3
Nominaal vermogen: 5 kW
Maximaal vermogen: 7 kW
Hoogte: 70 cm
Breedte: 36 cm
Diepte: 38 cm
EAN code: 8712757393817

Garantie: 2 jaar
Gewicht: 55 kg
Rookkanaal Ø: 150 mm
Rendement: 80%
Energielabel: A
Luchttoevoer: boven
CE-keurmerk: Ja

Downloaden

Algemene handleiding houtkachels

In deze handleiding informeren wij over het juist gebruik van de Livin' flame houtkachels en de juiste manier van stoken. Hierbij wordt bedoelt omgeving, temperatuur, rookkanaal etc.

Downloaden (577.88k)
  1. Waarom kiezen voor een houtkachel?

  Houtkachels zijn echte sfeermakers en tijdens koude zomer- of winterdagen een bron van warmte en gezelligheid. Het voordeel van houtkachels is dat ze een schone verbranding hebben met een zeer hoog rendement.

  2. Wat zijn de voordelen van een houtkachel ten opzichte van een open haard?

  Houtkachels hebben een hoger rendement en een betere en schonere verbranding ten opzichte van een open haard. Daarnaast heb je met een houtkachel geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling.

  3. Hoe veilig is een houtkachel van Livin' flame?

  Bij Livin' flame staat veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid voorop. Daarom kun je er van uitgaan dat het kiezen van een houtkachel van Livin' flame, kiezen is voor kwaliteit en veiligheid. De houtkachels van Livin' flame zijn uitvoerig getest op brandveiligheid, gebruikersgemak en voorzien van een CE-keurmerk. Dit betekent dat de kachels voldoen aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en de gezondheid.

Verkooppartners

Ons assortiment wordt ook verkocht in de bouwmarkten Gamma, Karwei en Formido.
Is het product bij ons uitverkocht of wil je het product eerst in het echt zien,
bekijk dan het product in een van de samenwerkende bouwmarkten.
Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt.
Klik op het logo om naar de site gaan.      

                 

Andere klanten bekeken ook