Livin'flame Houtkachel Alunda


Wil je jouw inrichting een boost geven? Bekijk dan eens houtkachel Alunda van Livin’flame. Deze sierlijke kachel in de kleur antraciet is een aanwinst voor elk interieur. Daarnaast zorgt hij ook voor een heerlijk verwarmde ruimte. Met deze houtkachel geniet je van gezellige avonden rondom het knapperende vuur.

Warmte en gezelligheid

De Alunda heeft een sierlijke uitstraling en is opvallend door de ronde bovenkant. Hij staat prachtig in elk interieur! Onder de vuurkast zit een handige extra ruimte waar een voorraad houtblokken is op te slaan. De robuuste houtblokken geven de haard een rustieke uitstraling én het is ideaal om het vuur brandend te houden. Zo heb je altijd voldoende blokken hout bij de hand. De Alunda houtkachel is geschikt voor het verwarmen van grote ruimtes. Met een vermogen van 9 kW verwarmt hij ruimtes tot wel 150 m3. Plaats je de kachel liever buiten? Dat kan mist je de Alunda onder een afdak plaatst.

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livin’flame kiest je voor hoge kwaliteit en veiligheid. Al onze houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak én ze hebben uiteraard een CE-keurmerk. Hiermee voldoen onze kachels aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign 2022 keurmerk. Dat wil zeggen dat de kachels zeer efficiënt zijn en weinig fijnstof uitstoten. De Alunda heeft een schone verbranding en een hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heb je ook geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. Let er bij de plaatsing van de houtkachel op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vind je ook in het assortiment van Livin’flame.

Met zijn stijlvolle design springt de Alunda waar je hem ook neerzet meteen in het oog. Of het nou een lange zomeravond of een koele winterdag is, deze houtkachel zorgt altijd voor gezelligheid.

Specificaties:

- Maximale vermogen: 9 kW
- Rendement: 74%
- Geschikt voor ruimtes tot: 150 m³

- Hoogte: 96 cm
- Breedte: 47 cm
- Diepte: 40 cm
- Nettogewicht: 75 kg
- Materiaal: Staal
- EAN-code: 8712757458561

- Rookkanaal Ø: 150 mm
- Energielabel: A
- CE-keurmerk: Ja
- Luchttoevoer: Boven
- Ingebouwde hout opslagruimte: Ja

5901400

Datasheet

Hoogte
96 cm
Breedte
47 cm
Diepte
40 cm
Maximaal vermogen
9 kW
Prijs
399
Ruimte geschiktheid
150 m3
Materiaal
Staal
Rendement
74%

Downloaden

Handleiding houtkachels

Downloaden (238.3k)
  1. Hoe veilig is een houtkachel van Livin'flame?

  Bij Livin'flame staat veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid voorop. Daarom kun je er van uitgaan dat het kiezen van een houtkachel van Livin' flame, kiezen is voor kwaliteit en veiligheid. De houtkachels van Livin' flame zijn uitvoerig getest op brandveiligheid, gebruikersgemak en voorzien van een CE-keurmerk. Dit betekent dat de kachels voldoen aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en de gezondheid.

  2. Waarom kiezen voor een houtkachel?

  Houtkachels zijn echte sfeermakers en tijdens koude zomer- of winterdagen een bron van warmte en gezelligheid. Het voordeel van houtkachels is dat ze een schone verbranding hebben met een zeer hoog rendement.

  3. Wat zijn de voordelen van een houtkachel ten opzichte van een open haard?

  Houtkachels hebben een hoger rendement en een betere en schonere verbranding ten opzichte van een open haard. Daarnaast heb je met een houtkachel geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling.

Verkooppartners

Ons assortiment is ook te koop bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. Is het product  bij ons uitverkocht óf wil je het product eerst in het echt zien? Bekijk hem dan bij één van de samenwerkende bouwmarkten. Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt. Klik op het logo om naar de website van de bouwmarkt te gaan. 

         

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Bekijk onze andere producten.
Product om te vergelijken toegevoegd