Livin'flame inbouwhaard Noville & Cinewall

€ 2.499,00

Combineer onze Livin’flame inbouwhaard Noville nu met een Cinewall. Een cinewall is een moderne wand waar de sfeerhaard wordt ingebouwd. Integreer je TV en soundbar in de Cinewall voor een luxe uitstraling. Voor extra sfeer is er de mogelijkheid om LED-spotjes te installeren die je kan bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De Cinewall wordt door ons gratis bij je thuis geplaatst en indien gewenst geverfd in een kleur naar keuze. Vul hieronder de gewenste opties in en wij maken apart met jou een afspraak voor de installatie bij jouw thuis.

Levertijd: Binnen 4 tot 6 weken - op afspraak.

  • 30 Item Items
  • Op voorraad
  • Gratis

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • Gratis uitpakservice van houtkachels Gratis uitpakservice van houtkachels
  • Tot 2 jaar Livin' flame garantie Tot 2 jaar Livin' flame garantie

Cinewall & inbouwhaard Noville

Maak kennis met de inbouwhaard Noville, een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan een meter is de Noville de langste inbouwhaard in ons assortiment. De inbouwhaard Noville is niet van echt te onderscheiden door haar unieke Livin'flame 3D-vlambeeld technologie en haar aangename warmte.

De Cinewall bestaat uit duurzame en gebruiksvriendelijke ECOplex-platen. Hierdoor kan de Cinewall eenvoudig en snel bij jou binnen worden gemonteerd. Daarnaast kan je de Cinewall ook weer afbreken en in andere ruimte weer opbouwen. Ideaal wanneer je gaat verhuizen of je interieur gaat herinrichten.

Afmetingen:
Hoogte Cinewall – Minimaal 120 cm en maximaal 240 cm

Breedte Cinewall – Minimaal 120 cm en maximaal 240 cm

Schilderen:
Wij schilderen de Cinewall graag voor je. Ga je voor mooi wit of toch voor een mooie kleur? Na bestelling nemen we contact met je op voor de juiste kleurcode.

LED-Spotjes:
Voorzie je Cinewall van instelbare LED-spotjes. Ga je voor 2, 3 of zelfs 8 spotjes? Met de bijgeleverde afstandsbediening verander je de kleur met één druk op de knop.

Andere wensen?

Wil je ingebouwde kastjes? Mag de Cinewall langer of hoger? Ook in afwerking kunnen we verschillende opties bieden. Zo kunnen we de Cinewall betegelen of behangen. Helemaal naar jou wensen op maat gemaakt. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en we bespreken samen de wensen. Hierna zullen wij een offerte opmaat maken.

Livin'flame inbouwhaard Noville heeft twee verschillende warmtestanden waardoor ons breedste inbouwhaard naast een warme sfeer ook echte hitte afgeeft. De bijverwarming is op elk moment in en uit te schakelen, waardoor de inbouwhaard ook alleen voor decoratie te gebruiken is. De twee warmtestanden worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt: Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur, dan slaat deze af.

De inbouwhaard is speciaal ontwikkeld voor moderne woningen en door haar beperkte diepte is de Noville in vele situaties fraai en strak in te bouwen. Daarnaast wordt de kachel geleverd met een afstandsbediening waardoor je de inbouwhaard kunt gebruiken vanuit je luie stoel.


Specificaties:
Hoogte: 56 cm
Breedte: 115,7 cm
Breedte vlambeeld: 105 cm
Diepte: 21 cm
EAN code: 8712757454990

Meer informatie over de Noville vindt je hier

Verkooppartners

Ons assortiment wordt ook verkocht in de bouwmarkten Gamma, Karwei en Formido.
Is het product bij ons uitverkocht of wil je het product eerst in het echt zien,
bekijk dan het product in een van de samenwerkende bouwmarkten.
Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt.
Klik op het logo om naar de site gaan.      

         

Andere klanten bekeken ook