Livin'flame Inbouwhaard Marly & Cinewall

€ 2.449,00

Combineer onze Livin’flame inbouwhaard Marly nu met een Cinewall. Een cinewall is een moderne wand waar de sfeerhaard wordt ingebouwd. Integreer je TV en soundbar in de Cinewall voor een luxe uitstraling. Voor extra sfeer is er de mogelijkheid om LED-spotjes te installeren die je kan bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De Cinewall wordt door ons gratis bij je thuis geplaatst en indien gewenst geverfd in een kleur naar keuze. Vul hieronder de gewenste opties in en wij maken apart met jou een afspraak voor de installatie bij jouw thuis.

Levertijd: Binnen 4 tot 6 weken - op afspraak.

  • 0 Item Items
  • Out stock
  • Gratis

  • 1 tot 3 werkdagen levertijd 1 tot 3 werkdagen levertijd
  • Gratis uitpakservice van houtkachels Gratis uitpakservice van houtkachels
  • Tot 2 jaar Livin' flame garantie Tot 2 jaar Livin' flame garantie

Cinewall & inbouwhaard Marly

Maak kennis met de inbouwhaard Marly, een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan een meter is de Noville de langste inbouwhaard in ons assortiment. De inbouwhaard Noville is niet van echt te onderscheiden door haar unieke Livin'flame 3D-vlambeeld technologie en haar aangename warmte.

De Cinewall bestaat uit duurzame en gebruiksvriendelijke ECOplex-platen. Hierdoor kan de Cinewall eenvoudig en snel bij jou binnen worden gemonteerd. Daarnaast kan je de Cinewall ook weer afbreken en in andere ruimte weer opbouwen. Ideaal wanneer je gaat verhuizen of je interieur gaat herinrichten.

Afmetingen:
Hoogte Cinewall – Minimaal 120 cm en maximaal 240 cm

Breedte Cinewall – Minimaal 120 cm en maximaal 240 cm

Schilderen:
Wij schilderen de Cinewall graag voor je. Ga je voor mooi wit of toch voor een mooie kleur? Na bestelling nemen we contact met je op voor de juiste kleurcode.

LED-Spotjes:
Voorzie je Cinewall van instelbare LED-spotjes. Ga je voor 2, 3 of zelfs 8 spotjes? Met de bijgeleverde afstandsbediening verander je de kleur met één druk op de knop.

Andere wensen?

Wil je ingebouwde kastjes? Mag de Cinewall langer of hoger? Ook in afwerking kunnen we verschillende opties bieden. Zo kunnen we de Cinewall betegelen of behangen. Helemaal naar jou wensen op maat gemaakt. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice en we bespreken samen de wensen. Hierna zullen wij een offerte opmaat maken.

De Livin’flame elektrische inbouwhaard Marly beschikt over een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. Verder is de Marly voorzien van twee warmte instellingen (1000 en 2000 W) en multi colour vlam instellingen. De twee warmtestanden worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt:

Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur, dan slaat deze af.

De inbouwhaard wordt geleverd inclusief kiezelstenen, houtblokken en afstandsbediening. De haard is direct gereed om zelf in te bouwen in uw eigen project.

Specificaties

Vlambeeld: 3D LED technologie
Warmtestanden: uitstand: 1000W / 2000W
Snoerlengte: 175 cm
Plaats heater: boven het schuine glas
Hoogte: 56 cm
Breedte: 96 cm
Breedte vlambeeld: 85 cm
Diepte: 21 cm
EAN code: 8712757458431

Meer informatie over de Marly vindt je hier

Verkooppartners

Ons assortiment wordt ook verkocht in de bouwmarkten Gamma, Karwei en Formido.
Is het product bij ons uitverkocht of wil je het product eerst in het echt zien,
bekijk dan het product in een van de samenwerkende bouwmarkten.
Neem voor de actuele voorraadstatus contact op met de desbetreffende bouwmarkt.
Klik op het logo om naar de site gaan.      

         

Andere klanten bekeken ook