Inzethaarden

De elektrische inzethaarden van Livin' flame kunnen zowel in de wand als in een schouwombouw geplaatst worden. Deze inzethaarden zijn allemaal energiezuinig en brandveilig. De elektrische sfeerhaarden worden standaard geleverd met een afstandbediening. Door de 3D-LED technologie geven de inzethaarden van Livin' flame realistische vlammen. Naast een warme sfeer beschikken deze haarden ook over een verwarmingselement dat warmte afgeeft. Deze is naar eigen wens in- of uit te schakelen. Voor iedere inzethaard heeft Livin' flame diverse bijpassende schouwombouwen. Zo kies je altijd de haar die bij je past.

Livin' flame inzethaard Noville
€ 729,00

De Livin' flame inzethaard Noville is een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan een meter is de Noville de breedste inbouwhaard in ons assortiment. 

Livin' flame inzethaard Davos
€ 199,00

De elektrische inbouwhaard Davos is een inzethaard met een groot venster waardoor de vlammen vanuit elke hoek goed zichtbaar zijn.

Livin' flame inzethaard Zürich
€ 199,00

De elektrische sfeerhaard Zürich is veilig, roet -en- stofvrij en geeft toch de sfeer en indruk van een echte open haard. De haard heeft twee warmtestanden (1000W en 2000W) en drie verschillende vlambeelden.

Livin' flame inzethaard Frankfurt
€ 199,00

Livin' flame inzethaard Frankfurt is een absolute eye-catcher. Met een druk op de afstandsbediening breng je sfeer en warmte in je woonkamer. Dankzij het regelbare vlameffect en warmteregelaar beleef je het gevoel van een echte haard nog intenser.