Inzethaarden

De elektrische inzethaard wordt in tegenstelling tot de elektrische hanghaard niet opgehangen, maar in een schouwombouw geplaatst. Mogelijk beschik je al over een schouwombouw, maar wanneer je deze nog wilt aanschaffen, zorg er dan voor dat je er een kiest die qua design en grootte goed bij jouw woonomgeving past. Ze zijn namelijk verschillende afmetingen, kleuren en vormen verkrijgbaar. Bekijk hier onze schouwen.

Livin' Flame Inzethaard Avers
€ 259,00

De Livin’ flame elektrische inzethaard Avers is de inzethaard welke gecombineerd kan worden met de Safien schouwombouw. Met de inzethaard Avers creëer je binnen een handomdraai meer sfeer aan je woonkamer. De haard heeft twee warmtestanden (1000 – 2000 W), drie verschillende vlameffecten en een kleurrijk 3D vlambeeld. De haard wordt geleverd met afstandsbediening. Als de inzethaard in combinatie met de schouwombouw Safien wordt gebruikt, heeft de schouwombouw extra LED verlichting ingebouwd, waardoor de schouw mooi wordt uitgelicht.

Livin' flame inzethaard Jura
€ 399,00

De Livin’ flame elektrische inzethaard Jura is met een breedte van 91,2 cm de meest brede inzethaard in het assortiment van Livin’ flame. De Jura is energiezuinig, wordt geleverd met een afstandsbediening en is overal te plaatsten waar een stroomaansluiting aanwezig is. De Jura is te combineren met Nidau schouwombouw. Door het gebruik van de nieuwste LED technologie heeft de elektrische haard een kleurrijk 3D vlambeeld en backlight. Daarnaast heeft de haard twee verschillende warmtestanden (1000 en 2000 W).

Livin' flame inzethaard Davos
€ 199,00

De elektrische inbouwhaard Davos is een inzethaard met een groot venster waardoor de vlammen vanuit elke hoek goed zichtbaar zijn.

Livin' flame inzethaard Zürich
€ 199,00

De elektrische sfeerhaard Zürich is veilig, roet -en- stofvrij en geeft toch de sfeer en indruk van een echte open haard. De haard heeft twee warmtestanden (1000W en 2000W) en drie verschillende vlambeelden.

Livin' flame schouwset Thun
€ 399,00

De Livin’ flame schouwset Thun is een combinatie van een Livin’ flame elektrische inzethaard en schouw. Met de Thun beschik je over een moderne elektrische inzethaard met een schouw van MDF-materiaal en heb jij de perfecte match voor bij jouw interieur. De schouwset wordt geleverd inclusief afstandsbediening, zodat je op afstand de temperatuur kunt regelen. De Livin’ flame schouwset Thun is eenvoudig in te bouwen en door de haar strakke design het middelpunt van je interieur.

Livin' Flame Schouwset Boden
€ 399,00

De Livin’ flame schouwset Boden is een combinatie van een Livin’ flame elektrische inzethaard en schouw. Met de Boden beschik je over een moderne elektrische inzethaard met een schouw van MDF-materiaal. Door de 3D LED technologie kun je de mooiste kleuren terugzien in jouw haard en genieten van bijna magische vlammen. De schouwset wordt geleverd inclusief afstandsbediening, zodat je op afstand de temperatuur kunt regelen. De Livin’ flame schouwset Boden is eenvoudig in te bouwen en door de haar strakke design een prachtige toevoeging in jouw interieur.