Inbouwhaarden

Met de Livin’ flame inbouwhaarden creëer je de sfeer van een echte openhaard zonder hakken of breken. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. 

Deze elektrische inbouwhaarden zijn allemaal energiezuinig en brandveilig. De haarden worden geleverd met een ErP afstandsbediening. Door de 3D LED technologie geven de haarden van Livin’ flame een realistisch vlambeeld. Naast een warme sfeer beschikken ze ook over een verwarmingselement dat warmte afgeeft. Deze is naar eigen wens in- of uit te schakelen.De elektrische inbouwhaarden van Livin’ flame kunnen naadloos in jouw interieur worden geïntegreerd en zijn bijna niet te onderscheiden van een inbouwgashaard. Zo kan je voor de inbouwhaard zelf een ombouw maken van bijvoorbeeld houten balken en MDF platen. Houd er tijdens het plaatsen van de ombouw rekening mee dat er een stopcontact in de buurt is zodat de inbouwhaard kan worden aangesloten.

Livin' flame inbouwhaard Noville
€ 729,00

De Livin' flame inzethaard Noville is een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan een meter is de Noville de breedste inbouwhaard in ons assortiment. 

Livin' Flame Inbouwhaard Fey
€ 449,00

De Livin’ flame elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is direct gereed om zelf in te bouwen in uw eigen project. De elektrische inbouwhaard wordt geleverd inclusief kiezelstenen, houtblokken en afstandsbediening. De inbouwhaard is voorzien van 2 warmte instellingen (1000 – 2000 W) en multi colour vlaminstellingen. 

Livin' Flame Inbouwhaard Marly
€ 649,00

De Livin’ flame elektrische inbouwhaard Marly beschikt over een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. Verder is de Marly voorzien van twee warmte instellingen (1000 en 2000 W) en multi colour vlam instellingen. De inbouwhaard wordt geleverd inclusief kiezelstenen, houtblokken en afstandsbediening. De haard is direct gereed om zelf in te bouwen in uw eigen project.

Livin' Flame Inbouwhaard Duvin
€ 699,00

De Livin’ flame elektrische inbouwhaard Duvin is een unieke haard, die beschikt over drie glazen wanden. De sfeerhaard Duvin is daarmee de eerste inbouwhaard in ons assortiment die beschikt over zijaanzicht.