Inbouwhaarden

Livin'flame inbouwhaard Duvin WiFi

Prijs € 769,00
Availability: Out of stock

De Livin’flame elektrische inbouwhaard Duvin is een zwarte haard met wel drie glazen wanden. Zo kun je ook vanaf de zijkanten genieten van het elektrische vlambeeld van deze inbouwhaard. Bedien inbouwhaard Duvin dankzij de Wi-Fi functie eenvoudig met de gratis Livin’flame app.

Livin'flame inbouwhaard Noville WiFi

Prijs € 799,00
Availability: Out of stock

Maak kennis met de inbouwhaard Noville, een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan één meter is de Noville de langste inbouwhaard in ons assortiment. Bedien inbouwhaard Noville dankzij de Wi-Fi functie eenvoudig met de gratis Livin’flame app.

Livin'flame inbouwhaard Marly WiFi

Prijs € 719,00
Availability: Out of stock

De Livin’flame elektrische inbouwhaard Marly heeft een adembenemend 3D LED-vlambeeld. Met deze haard breng je een authentieke sfeer aan in je huiskamer, die meteen gezellig en intiem aanvoelt. Bedien inbouwhaard Marly dankzij de Wi-Fi functie eenvoudig met de gratis Livin’flame app.

Livin'flame inbouwhaard Fey WiFi

Prijs € 499,00
Availability: Out of stock

De Livin’flame elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is meteen gereed om in te bouwen in je eigen project of in de kant en klare schouwombouw Lavin. Bedien inbouwhaard Fey dankzij de Wi-Fi functie eenvoudig met de gratis Livin’flame app.

Product om te vergelijken toegevoegd