Inbouwhaarden

Livin'flame inbouwhaard Noville
€ 729,00

De Livin'flame inzethaard Noville is een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan een meter is de Noville de breedste inbouwhaard in ons assortiment. 

Livin'Flame Inbouwhaard Fey
€ 449,00

De Livin’flame elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is direct gereed om zelf in te bouwen in uw eigen project. De elektrische inbouwhaard wordt geleverd inclusief kiezelstenen, houtblokken en afstandsbediening. De inbouwhaard is voorzien van 2 warmte instellingen (1000 – 2000 W) en multi colour vlaminstellingen. 

Livin'Flame Inbouwhaard Marly
€ 649,00

De Livin’flame elektrische inbouwhaard Marly beschikt over een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. Verder is de Marly voorzien van twee warmte instellingen (1000 en 2000 W) en multi colour vlam instellingen. De inbouwhaard wordt geleverd inclusief kiezelstenen, houtblokken en afstandsbediening. De haard is direct gereed om zelf in te bouwen in uw eigen project.

Livin' Flame Inbouwhaard Duvin
€ 699,00

De Livin’ flame elektrische inbouwhaard Duvin is een unieke haard, die beschikt over drie glazen wanden. De sfeerhaard Duvin is daarmee de eerste inbouwhaard in ons assortiment die beschikt over zijaanzicht.

Livin'flame Inbouwhaard Marly & Cinewall
€ 2.449,00

Combineer onze Livin’flame inbouwhaard Marly nu met een Cinewall. Een cinewall is een moderne wand waar de sfeerhaard wordt ingebouwd. Integreer je TV en soundbar in de Cinewall voor een luxe uitstraling. Voor extra sfeer is er de mogelijkheid om LED-spotjes te installeren die je kan bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De Cinewall wordt door ons gratis bij je thuis geplaatst en indien gewenst geverfd in een kleur naar keuze. Vul hieronder de gewenste opties in en wij maken apart met jou een afspraak voor de installatie bij jouw thuis.

Levertijd: Binnen 4 tot 6 weken - op afspraak.

Livin'flame inbouwhaard Noville & Cinewall
€ 2.499,00

Combineer onze Livin’flame inbouwhaard Noville nu met een Cinewall. Een cinewall is een moderne wand waar de sfeerhaard wordt ingebouwd. Integreer je TV en soundbar in de Cinewall voor een luxe uitstraling. Voor extra sfeer is er de mogelijkheid om LED-spotjes te installeren die je kan bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De Cinewall wordt door ons gratis bij je thuis geplaatst en indien gewenst geverfd in een kleur naar keuze. Vul hieronder de gewenste opties in en wij maken apart met jou een afspraak voor de installatie bij jouw thuis.

Levertijd: Binnen 4 tot 6 weken - op afspraak.