Houtkachels

Met een houtkachel van Livin' flame creëer je binnen een handomdraai warmte en een gezellige sfeer. Ze kunnen gebruikt worden als binnen- en buitenhaard. Niet alleen binnen, maar ook op je veranda of in de tuin onder een afdak komt een Livin' flame houtkachel fantastisch tot zijn recht. 

Livin' flame houtkachels zijn niet alleen sfeervol en comfortabel, maar ook nog eens erg efficiënt. De houtkachels hebben een goede en schone verbranding met een hoog rendement. Dit komt doordat de Livin' flame houtkachels gemaakt zijn van staal en er keramische vuurvaste stenen aan de binnenkant van de vuurkamer geplaatst zijn. Deze keramische vuurvaste stenen houden de warmte vast en brengen deze terug in de vuurkamer om de verbrandingstemperatuur zo hoog mogelijk te houden. Hoe hoger de verbrandingstemperatuur, hoe hoger de efficiëntie van het verbrandingsproces.

Livin' flame houtkachel Oslo
€ 319,00

De Livin' flame Oslo is het meest compacte model houtkachel in ons assortiment. Door het compacte formaat is er extra aandacht besteed aan het creëren van de perfect geïsoleerde brandkamer met een zeer hoog rendement. 

Livin' flame houtkachel Bergen Antraciet
€ 399,00

Met een maximaal vermogen van 13 kW en zijn effectieve verbranding heeft de Livin' flame houtkachel Bergen een zeer goede warmteopbrengst tot 195 m3.

Livin' flame houtkachel Gotland
€ 529,00

Compact, krachtig en kenmerkend voor de Livin' flame collectie. Maak kennis met het kleine broertje van ons top model de 'Livin' flame Kopenhagen', de Livin' flame Gotland.

Livin' flame houtkachel Karlstad
€ 649,00

De Livin' flame Karlstad is een houtkachel en oven in één. Hiermee past de kachel perfect in een eetkamer, keuken, buitenhuisje of op een vaste campingplaats.

Livin' flame houtkachel Kopenhagen
€ 849,00

Ga je voor groot, dan ga je voor één van onze topmodellen, de Livin' flame Kopenhagen. Een no-nonsense houtkachel die een prominente plek in je huiskamer verdient.

Livin' flame houtkachel Flora
€ 349,00

De Livin' flame houtkachel Flora heeft een hoog rendement met een warmteopbrengst van maximaal 7 kW. Ondanks zijn compacte formaat doet Flora niet onder voor zijn grotere broers en kan ruimtes verwarmen tot een inhoud van 105 m3. 

Livin' flame houtkachel Lund
€ 399,00

Een alleskunner met een bijzonder hoge warmteopbrengst van maximaal 13 kW. De Livin' flame houtkachel Lund is gemaakt van sterk plaatijzer en is door haar hoge warmteopbrengst een uiterst effectieve warmtebron. 

Livin' flame houtkachel Narvik
€ 399,00

De Livin' flame houtkachel Narvik heeft een maximaal vermogen van 13 kW. Hiermee kunnen ruimtes tot maar liefst 135 m3 verwarmd worden.

Livin' Flame Houtkachel Falun
€ 579,00

De Livin' flame houtkachel Falun is een hoekmodel houtkachel. Deze is met gemak te plaatsen in een hoek van een ruimte. Dit maakt de kachel niet minder krachtig. Met zijn vermogen verwarmt de Falun met gemak een ruimte. De kachel heeft onder haar vuurkamer een extra ruimte om haardblokken in op te slaan. 

Livin' Flame Houtkachel Alunda
€ 399,00

De Livin' flame Alunda houtkachel is een instapmodel houtkachel met ronde bovenzijde. De kachel heeft onder haar vuurkamer een extra ruimte om haardblokken in op te slaan.

Livin' flame houtkachel Oland
€ 529,00

Geniet tot laat in de avond van sfeer, warmte en gezelligheid met de Livin’ Flame Oland. Dit stoere model is een eye catcher én een effectieve warmtebron. Geef je interieur een boost, of plaats hem onder een afdakje in je tuin.