Livin' flame houtkachel Bergen Antraciet
€ 379,00

Met een maximaal vermogen van 13 kW en zijn effectieve verbranding heeft de Livin' flame houtkachel Bergen een zeer goede warmteopbrengst tot 195 m3.

Livin' flame houtkachel Oslo
€ 299,00

De Livin' flame Oslo is het meest compacte model houtkachel in ons assortiment. Ondanks het compacte formaat heeft de houtkachel een grote goed geïsoleerde brandkamer dat zorgt voor een perfecte verbranding met een hoog rendement. 

Livin' flame houtkachel Boras
€ 699,00

Met een maximale warmteopbrengst van maar liefst 21 kW mag de Livin' flame Boras een echte krachtpatser genoemd worden. Boras is geschikt voor het verwarmen van grote tot zeer grote ruimtes van 250 m3 tot 300 m3.

Livin' flame houtkachel Flora
€ 329,00

De Livin' flame houtkachel Flora heeft een hoog rendement met een warmteopbrengst van maximaal 7 kW. Ondanks zijn compacte formaat doet Flora niet onder voor zijn grotere broers en kan ruimtes verwarmen tot een inhoud van 105 m3. 

Livin' flame houtkachel Narvik
€ 379,00

De Livin' flame houtkachel Narvik heeft een maximaal vermogen van 13 kW. Hiermee kunnen ruimtes tot maar liefst 135 m3 verwarmd worden.

Livin' flame houtkachel Gotland
€ 499,00

Compact, krachtig en kenmerkend voor de Livin' flame collectie. Maak kennis met het kleine broertje van ons top model de 'Livin' flame Kopenhagen', de Livin' flame Gotland.

Livin' flame houtkachel Kopenhagen
€ 799,00

Ga je voor groot, dan ga je voor één van onze topmodellen, de Livin' flame Kopenhagen. Een no-nonsense houtkachel die een prominente plek in je huiskamer verdient.

Livin' flame houtkachel Boo
€ 599,00

Door zijn unieke dubbelwandige design heeft de Livin' flame houtkachel Boo een extreem goede efficiëntie van maar liefst 80%.

Livin' flame houtkachel Lund
€ 379,00

Een alleskunner met een bijzonder hoge warmteopbrengst van maximaal 13 kW. De Livin' flame houtkachel Lund is gemaakt van sterk plaatijzer en is door haar hoge warmteopbrengst een uiterst effectieve warmtebron. 

Livin' Flame Houtkachel Bergen Ivoorwit
€ 419,00

Met een maximaal vermogen van 13 watt en zijn effectieve verbranding heeft de Livin' flame houtkachel Bergen een zeer goede warmte opbrengst tot 195 m3. 

Livin' flame houtkachel Karlstad
€ 619,00

De Livin' flame Karlstad is een houtkachel en oven in één. Hiermee past de kachel perfect in een eetkamer, keuken, buitenhuisje of op een vaste campingplaats.

Livin' flame houtkachel Malmö
€ 799,00

De houtkachel Malmö staat voor een duurzaam ontwerp en een perfecte afwerking. Malmö heeft ondanks haar robuuste uitstraling een elegante afwerking.