Hanghaarden

Heb je geen ruimte voor een schouw, maar wil je wel meer sfeer in huis? Dan is een elektrische LED sfeerhaard met realistische vlammen van Livin' flame voor jou een geschikte keuze. De elektrische hanghaarden van Livin' flame beschikken over 3D-LED vlambeeld technologie. Dit maakt het vlambeeld niet van echt te onderscheiden. Door de moderne vormgeving passen de haarden ook uitstekend in het eigentijdse interieur. Naast een warme sfeer beschikken de haarden ook over een verwarmingselement dat warmte afgeeft. Deze is naar eigen wens in- of uit te schakelen. Hiermee is de elektrische hanghaard van Livin' flame het beste alternatief voor een hout gestookte haard.

Livin' flame hanghaard Berlijn
€ 169,00

Ons basismodel hanghaard Berlijn is een hanghaard met een grote lijst met recht glas waardoor dit basismodel een verrassend luxueuze uitstraling heeft. 

Livin' flame hanghaard Nottingham
€ 429,00

De Nottingham widescreen elektrische hanghaard is maarliefst 128 cm breed. De sfeerhaard behoort daarmee tot een van de breedste hanghaarden in ons assortiment. 

Livin' flame hanghaard Dublin
€ 429,00

De hanghaard Dublin creëert met haar 120 cm brede design een ruimtelijk effect, sfeer en gezelligheid in je huiskamer. Daarnaast is de elektrische haard ook als bijverwarming te gebruiken. 

Livin' flame hanghaard Lyon
€ 199,00

Lyon is voorzien van de nieuwste 3D LED technologie waardoor de Lyon een realistisch vlambeeld geeft en toch energie zuinig is.

Livin' flame hanghaard Brighton
€ 289,00

Een brede elektrische haard, de nieuwste 3D LED vlamtechnologie en een prachtig tijdloos modern design. Dat is de Livin' flame hanghaard Brighton.