Binnenhaarden

Livin'flame houtkachel Kopenhagen
€ 849,00

Ga je voor groot, dan ga je voor één van onze topmodellen, de Livin'flame Kopenhagen. Een no-nonsense houtkachel die een prominente plek in je huiskamer verdient.

Livin'flame schouw Wengen
€ 179,00

De Livin'flame schouwombouw Wengen is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Wengen staat bekend om haar elegante afwerking en is mede daarom een geliefd model.

Livin'flame schouw Locarno
€ 189,00

Livin'flame schouw Locarno is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Deze schouw is gemaakt van MDF en wordt als bouwpakket geleverd. 

Livin'flame schouw Saalbach
€ 199,00

Schouwombouw Saalbach is een grote landelijke schouwombouw die mooi staat in ieder interieur. De schouw is in wit afgelakt en kan gecombineerd worden met één van de inzethaarden uit de Livin'flame collectie.

Livin'flame houtkachel Lund
€ 399,00

Een alleskunner met een nominale warmteopbrengst van 9 kW. De Livin'flame houtkachel Lund is gemaakt van sterk plaatijzer en is door haar hoge warmteopbrengst een uiterst effectieve warmtebron. 

Livin'flame pelletkachel Tromvik
€ 1.349,00

·         Nominale output: 5,8 Kw

·         Max. rendement: 93,4%

·         Incl. Wi-Fi-module

·         De ingebruikstelling t.w.v. € 200 is bij de prijs inbegrepen

Livin'flame inzethaard Jura
€ 399,00

De Livin’flame elektrische inzethaard Jura is met een breedte van 91,2 cm de meest brede inzethaard in het assortiment van Livin’flame. De Jura is energiezuinig, wordt geleverd met een afstandsbediening en is overal te plaatsten waar een stroomaansluiting aanwezig is. De Jura is te combineren met Nidau schouwombouw. Door het gebruik van de nieuwste LED technologie heeft de elektrische haard een kleurrijk 3D vlambeeld en backlight. Daarnaast heeft de haard twee verschillende warmtestanden (1000 en 2000 W).

Livin'flame schouw Nidau
€ 299,00

De Livin’flame schouwombouw Nidau is een extra brede schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is wit zijdeglans gelakt. De schouw is voorzien van een LED strip waarmee u de schouw, met een levendig kleurbeeld, nog meer sfeer geeft. Deze strip is separaat aan of uit te zetten. De Nidau kan worden gecombineerd met de elektrische inzethaard Jura. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagematerialen.

Livin'Flame Inbouwhaard Fey
€ 449,00

De Livin’flame elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is direct gereed om zelf in te bouwen in uw eigen project. De elektrische inbouwhaard wordt geleverd inclusief kiezelstenen, houtblokken en afstandsbediening. De inbouwhaard is voorzien van 2 warmte instellingen (1000 – 2000 W) en multi colour vlaminstellingen. 

Livin'Flame Inbouwhaard Marly
€ 649,00

De Livin’flame elektrische inbouwhaard Marly beschikt over een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. Verder is de Marly voorzien van twee warmte instellingen (1000 en 2000 W) en multi colour vlam instellingen. De inbouwhaard wordt geleverd inclusief kiezelstenen, houtblokken en afstandsbediening. De haard is direct gereed om zelf in te bouwen in uw eigen project.

Livin'Flame Houtkachel Falun
€ 579,00

De Livin'flame houtkachel Falun is een hoekmodel houtkachel. Deze is met gemak te plaatsen in een hoek van een ruimte. Dit maakt de kachel niet minder krachtig. Met zijn vermogen verwarmt de Falun met gemak een ruimte. De kachel heeft onder haar vuurkamer een extra ruimte om haardblokken in op te slaan. 

Livin'Flame Houtkachel Alunda
€ 399,00

De Livin'flame Alunda houtkachel is een instapmodel houtkachel met ronde bovenzijde. De kachel heeft onder haar vuurkamer een extra ruimte om haardblokken in op te slaan.

Livin' Flame Inbouwhaard Duvin
€ 699,00

De Livin’ flame elektrische inbouwhaard Duvin is een unieke haard, die beschikt over drie glazen wanden. De sfeerhaard Duvin is daarmee de eerste inbouwhaard in ons assortiment die beschikt over zijaanzicht.

Livin'Flame Inzethaard Avers
€ 259,00

De Livin’flame elektrische inzethaard Avers is de inzethaard welke gecombineerd kan worden met de Safien schouwombouw. Met de inzethaard Avers creëer je binnen een handomdraai meer sfeer aan je woonkamer. De haard heeft twee warmtestanden (1000 – 2000 W), drie verschillende vlameffecten en een kleurrijk 3D vlambeeld. De haard wordt geleverd met afstandsbediening. Als de inzethaard in combinatie met de schouwombouw Safien wordt gebruikt, heeft de schouwombouw extra LED verlichting ingebouwd, waardoor de schouw mooi wordt uitgelicht.

Livin'Flame Schouw Safien
€ 199,00

De Livin’flame schouwombouw Safien is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is wit zijdeglans gelakt. De Safien kan worden gecombineerd met de elektrische inzethaard Avers. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagematerialen. Als de schouw in combinatie met de inzethaard Avers wordt gebruikt, heeft de schouwombouw extra LED verlichting ingebouwd, waardoor de schouw mooi wordt uitgelicht.

Livin'Flame Schouw Reinach
€ 199,00

De Livin’flame schouwombouw Reinach is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is zwart zijdeglans gelakt. De Reinach kan worden gecombineerd met de inzethaarden van Livin’flame. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagemateriaal. 

Livin'flame hanghaard Brighton
€ 289,00

Een brede elektrische haard, de nieuwste 3D LED vlamtechnologie en een prachtig tijdloos modern design. Dat is de Livin'flame hanghaard Brighton. 

Livin'flame hanghaard Dublin
€ 429,00

De hanghaard Dublin creëert met haar 120 cm brede design een ruimtelijk effect, sfeer en gezelligheid in je huiskamer. Daarnaast is de elektrische haard ook als bijverwarming te gebruiken. 

Livin'flame hanghaard Nottingham
€ 429,00

De Nottingham widescreen elektrische hanghaard is maarliefst 128 cm breed. De sfeerhaard behoort daarmee tot een van de breedste hanghaarden in ons assortiment. 

Livin'flame inbouwhaard Noville
€ 729,00

De Livin'flame inzethaard Noville is een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan een meter is de Noville de breedste inbouwhaard in ons assortiment. 

Livin'flame schouw Saalbach zwart
€ 199,00

De Livin'flame schouwombouw Saalbach zwart is een klassieke schouwombouw. De Saalbach past perfect in een klassiek of landelijk interieur. De schouwombouw is van MDF en zwart afgelakt. De schouwombouw kan gecombineerd worden met de elektrische inzethaarden Frankfurt en Lugano.

Livin'flame pelletkachel Liland
€ 1.899,00

·         Nominale output: 7,5 Kw

·         Max. rendement: 92,7%

·         Incl. afstandsbediening en Wi-Fi-module

·         De ingebruikstelling t.w.v. € 200 is bij de prijs inbegrepen

Livin'flame Schouwset Boden
€ 399,00

De Livin’flame schouwset Boden is een combinatie van een Livin’flame elektrische inzethaard en schouw. Met de Boden beschik je over een moderne elektrische inzethaard met een schouw van MDF-materiaal. Door de 3D LED technologie kun je de mooiste kleuren terugzien in jouw haard en genieten van bijna magische vlammen. De schouwset wordt geleverd inclusief afstandsbediening, zodat je op afstand de temperatuur kunt regelen. De Livin’flame schouwset Boden is eenvoudig in te bouwen en door de haar strakke design een prachtige toevoeging in jouw interieur.

Livin'flame schouwset Thun
€ 399,00

De Livin’flame schouwset Thun is een combinatie van een Livin’flame elektrische inzethaard en schouw. Met de Thun beschik je over een moderne elektrische inzethaard met een schouw van MDF-materiaal en heb jij de perfecte match voor bij jouw interieur. De schouwset wordt geleverd inclusief afstandsbediening, zodat je op afstand de temperatuur kunt regelen. De Livin’ flame schouwset Thun is eenvoudig in te bouwen en door de haar strakke design het middelpunt van je interieur.

Livin'flame houtkachel Oland
€ 529,00

Geniet tot laat in de avond van sfeer, warmte en gezelligheid met de Livin’Flame Oland. Dit stoere model is een eye catcher én een effectieve warmtebron. Geef je interieur een boost, of plaats hem onder een afdakje in je tuin.

Livin'flame schouwombouw Lavin
€ 199,00

Met een schouwombouw lijkt je elektrische haard net een echte open haard. Zowel in een klassiek als in een modern interieur is schouwombouw Lavin een stijlvolle toevoeging.

Livin'flame pelletkachel Stavanger 8
€ 1.499,00

Nominale output: 7,48 kW
Max. rendement: 92,7%
Incl. wifi-module
De ingebruiksstelling t.w.v. € 200 is bij de prijs inbegrepen

Livin'flame pelletkachel Ulvik 10
€ 1.899,00
  • Nominale output: 9,0 kW
  • Max. rendement: 92,7%
  • Incl. wifi-module
  • De ingebruiksstelling t.w.v. € 200 is bij de prijs inbegrepen
Livin'flame pelletkachel Tromvik 8
€ 1.499,00
  • Nominale output: 7,48 kW
  • Max. rendement: 92,7%
  • Incl. wifi-module
  • De ingebruiksstelling t.w.v. € 200 is bij de prijs inbegrepen
Livin'flame hanghaard Brixham
€ 299,00

De Livin’ flame hanghaard Brixham is een rechte zwarte hanghaard voorzien van realistisch 3D LED vlambeeld en 2 warmtestanden (1000 – 2000 W). De heater zit
onder de haard verwerkt waardoor de haard ook onder een televisie gemonteerd kan worden.

Livin'flame Pelletkachel Skomo 5
€ 999,00

De Skomo 5 van Livin’flame is een stijlvolle pelletkachel met een moderne look. Hij zorgt dan ook niet alleen voor een aangename warmte, maar is ook een prachtige
toevoeging in huis. En dankzij zijn compacte formaat is er in elk interieur wel een plekje voor!

Livin'flame Houtkachel Otta
€ 379,00

De Otta houtkachel is modern vormgegeven met strakke vormen en heeft een groot kijkvenster waardoor je de vlammen kunt bewonderen. Je kunt de deur
eenvoudig en veilig openen om het vuur aan te steken en te onderhouden.

Livin'flame Houtkachel Nordland
€ 439,00

Deze kachel kan gebruikt worden als hoofdverwarming bij ruimtes tot 150 m3 of als bijverwarming op een koude winterdag. Wil je de kachel graag buiten zetten? Plaats hem dan onder een afdak of in de serre, zodat hij beschermd wordt tegen weersinvloeden.

Livin'flame Houtkachel Stavik
€ 799,00

Deze stijlvolle kachel houdt ruimtes tot wel 170 m3 heerlijk warm. Ideaal als hoofd- of bijverwarming in huis! Wil je hem graag in de tuin neerzetten? Plaats de
kachel dan onder een afdak of in een serre, zodat hij beschermd wordt tegen weersinvloeden.

Livin'flame Houtkachel Sylte
€ 1.099,00

Met een vermogen van 10 kW houdt houtkachel Sylte ruimtes tot wel 170 m3 warm. Houtkachel Sylte is voorzien van de laatste innovaties. Zo maakt de
kachel gebruik van een nieuw smart air systeem dat voorkomt dat vuil en stof zich verzamelen op het raam. Daardoor blijven de kijkvensters mooi helder,
zodat je altijd perfect zicht hebt op de vlammen.

Livin'flame Houtkachel Tornes
€ 799,00

Houtkachel Tornes verwarmt ruimtes tot wel 170 m3 met een nominaal vermogen van 10 kW. De houtkachel kan dan ook perfect gebruikt worden als hoofdof
bijverwarming in huis. Wil je de kachel graag buiten plaatsen? Zet hem dan onder een afdak of in een serre, zodat hij beschermd wordt tegen
weersinvloeden.

Livin'flame Inbouwhaard Marly & Cinewall
€ 2.449,00

Combineer onze Livin’flame inbouwhaard Marly nu met een Cinewall. Een cinewall is een moderne wand waar de sfeerhaard wordt ingebouwd. Integreer je TV en soundbar in de Cinewall voor een luxe uitstraling. Voor extra sfeer is er de mogelijkheid om LED-spotjes te installeren die je kan bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De Cinewall wordt door ons gratis bij je thuis geplaatst en indien gewenst geverfd in een kleur naar keuze. Vul hieronder de gewenste opties in en wij maken apart met jou een afspraak voor de installatie bij jouw thuis.

Levertijd: Binnen 4 tot 6 weken - op afspraak.

Livin'flame inbouwhaard Noville & Cinewall
€ 2.499,00

Combineer onze Livin’flame inbouwhaard Noville nu met een Cinewall. Een cinewall is een moderne wand waar de sfeerhaard wordt ingebouwd. Integreer je TV en soundbar in de Cinewall voor een luxe uitstraling. Voor extra sfeer is er de mogelijkheid om LED-spotjes te installeren die je kan bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De Cinewall wordt door ons gratis bij je thuis geplaatst en indien gewenst geverfd in een kleur naar keuze. Vul hieronder de gewenste opties in en wij maken apart met jou een afspraak voor de installatie bij jouw thuis.

Levertijd: Binnen 4 tot 6 weken - op afspraak.