Binnenhaarden

Livin' flame hanghaard Berlijn
€ 169,00

Ons basismodel hanghaard Berlijn is een hanghaard met een grote lijst met recht glas waardoor dit basismodel een verrassend luxueuze uitstraling heeft. 

Livin' flame hanghaard Lyon
€ 199,00

Lyon is voorzien van de nieuwste 3D LED technologie waardoor de Lyon een realistisch vlambeeld geeft en toch energie zuinig is.

Livin' flame hanghaard Brighton
€ 289,00

Een brede elektrische haard, de nieuwste 3D LED vlamtechnologie en een prachtig tijdloos modern design. Dat is de Livin' flame hanghaard Brighton. 

Livin' flame schouw Locarno
€ 189,00

Livin' flame schouw Locarno is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Deze schouw is gemaakt van MDF en wordt als bouwpakket geleverd. 

Livin' flame inzethaard Davos
€ 199,00

De elektrische inbouwhaard Davos is een inzethaard met een groot venster waardoor de vlammen vanuit elke hoek goed zichtbaar zijn.

Livin' flame inzethaard Frankfurt
€ 199,00

Livin' flame inzethaard Frankfurt is een absolute eye-catcher. Met een druk op de afstandsbediening breng je sfeer en warmte in je woonkamer. Dankzij het regelbare vlameffect en warmteregelaar beleef je het gevoel van een echte haard nog intenser. 

Livin' flame schouw Wengen
€ 179,00

De Livin' flame schouwombouw Wengen is een klassieke schouw die goed tot haar recht komt in zowel een klassiek als modern interieur. Wengen staat bekend om haar elegante afwerking en is mede daarom een geliefd model.

Livin' flame hanghaard Nottingham
€ 429,00

De Nottingham widescreen elektrische hanghaard is maarliefst 128 cm breed. De sfeerhaard behoort daarmee tot een van de breedste hanghaarden in ons assortiment. 

Livin' flame hanghaard Dublin
€ 429,00

De hanghaard Dublin creëert met haar 1,2 m brede design een ruimtelijk effect, sfeer en gezelligheid in je huiskamer. Daarnaast is de elektrische haard ook als bijverwarming te gebruiken. 

Livin' flame houtkachel Flora
€ 349,00

De Livin' flame houtkachel Flora heeft een hoog rendement met een warmteopbrengst van maximaal 7 kW. Ondanks zijn compacte formaat doet Flora niet onder voor zijn grotere broers en kan ruimtes verwarmen tot een inhoud van 105 m3. 

Livin' Flame Inbouwhaard Fey
€ 449,00

De Livin’ flame elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is direct gereed om zelf in te bouwen in uw eigen project. De elektrische inbouwhaard wordt geleverd inclusief kiezelstenen, houtblokken en afstandsbediening. De inbouwhaard is voorzien van 2 warmte instellingen (1000 – 2000 W) en multi colour vlaminstellingen. 

Livin' flame schouw Nidau
€ 299,00

De Livin’ flame schouwombouw Nidau is een extra brede schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is wit zijdeglans gelakt. De schouw is voorzien van een LED strip waarmee u de schouw, met een levendig kleurbeeld, nog meer sfeer geeft. Deze strip is separaat aan of uit te zetten. De Nidau kan worden gecombineerd met de elektrische inbouwhaard Jura. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagematerialen.

Livin' flame hanghaard Newton
€ 299,00

De realistische 3D LED vlambeeld technologie en twee warmtestanden (1000W en 2000W) zorgen ervoor dat de hanghaard Newton een prima alternatief is voor hout- en gasgestookte haarden. 

Livin' flame inzethaard Jura
€ 399,00

De Livin’ flame elektrische inzethaard Jura is met een breedte van 91,2 cm de meest brede inzethaard in het assortiment van Livin’ flame. De Jura is energiezuinig, wordt geleverd met een afstandsbediening en is overal te plaatsten waar een stroomaansluiting aanwezig is. De Jura is te combineren met Nidau schouwombouw. Door het gebruik van de nieuwste LED technologie heeft de elektrische haard een kleurrijk 3D vlambeeld en backlight. Daarnaast heeft de haard twee verschillende warmtestanden (1000 en 2000 W).

Livin' flame schouw Memphis
€ 249,00

De schouwombouw Memphis heeft een plankenstructuur en een bankje voor een extra zitplek. De Memphis schouwombouw maak je compleet met de elektrische inzethaard Zürich, Davos of Frankfurt. 

Livin' Flame Inbouwhaard Marly
€ 649,00

De Livin’ flame elektrische inbouwhaard Marly beschikt over een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. Verder is de Marly voorzien van twee warmte instellingen (1000 en 2000 W) en multi colour vlam instellingen. De inbouwhaard wordt geleverd inclusief kiezelstenen, houtblokken en afstandsbediening. De haard is direct gereed om zelf in te bouwen in uw eigen project.

Livin' flame pelletkachel Liland
€ 1.899,00

·         Nominale output: 7,5 Kw

·         Max. rendement: 92,7%

·         Incl. afstandsbediening en Wi-Fi-module

·         Pelletkachels komen in aanmerking voor minimaal € 500 subsidie ISDE

·         De ingebruikstelling t.w.v. € 200 is bij de prijs inbegrepen

Livin' flame inzethaard Zürich
€ 199,00

De elektrische sfeerhaard Zürich is veilig, roet -en- stofvrij en geeft toch de sfeer en indruk van een echte open haard. De haard heeft twee warmtestanden (1000W en 2000W) en drie verschillende vlambeelden.

Livin' flame houtkachel Boras
€ 699,00

Met een maximale warmteopbrengst van maar liefst 21 kW mag de Livin' flame Boras een echte krachtpatser genoemd worden. Boras is geschikt voor het verwarmen van grote tot zeer grote ruimtes van 250 m3 tot 300 m3.

Livin' flame schouw San Diego
€ 199,00

De Livin' flame schouw San Diego is eenvoudig te monteren waardoor je zonder moeite een gezellige warme sfeer creëert. 

Livin' flame houtkachel Narvik
€ 399,00

De Livin' flame houtkachel Narvik heeft een maximaal vermogen van 13 kW. Hiermee kunnen ruimtes tot maar liefst 135 m3 verwarmd worden.

Livin' flame houtkachel Gotland
€ 529,00

Compact, krachtig en kenmerkend voor de Livin' flame collectie. Maak kennis met het kleine broertje van ons top model de 'Livin' flame Kopenhagen', de Livin' flame Gotland.

Livin' flame houtkachel Bergen Antraciet
€ 399,00

Met een maximaal vermogen van 13 kW en zijn effectieve verbranding heeft de Livin' flame houtkachel Bergen een zeer goede warmteopbrengst tot 195 m3.

Livin' flame houtkachel Oslo
€ 319,00

De Livin' flame Oslo is het meest compacte model houtkachel in ons assortiment. Door het compacte formaat is er extra aandacht besteed aan het creëren van de perfect geïsoleerde brandkamer met een zeer hoog rendement. 

Livin' Flame Inbouwhaard Duvin
€ 699,00

De Livin’ flame elektrische inbouwhaard Duvin is een unieke haard, die beschikt over drie glazen wanden. De sfeerhaard Duvin is daarmee de eerste inbouwhaard in ons assortiment die beschikt over zijaanzicht.

Livin' flame houtkachel Boo
€ 599,00

Door zijn unieke dubbelwandige design heeft de Livin' flame houtkachel Boo een extreem goede efficiëntie van maar liefst 80%.

Livin' flame schouw Geneve
€ 189,00

De Livin' flame schouwombouw Geneve is een klassiek recht model schouw afgewerkt met luxe details. Geneve is te combineren met de elektrische inzethaarden Zürich, Davos en Frankfurt.

Livin' flame houtkachel Kopenhagen
€ 849,00

Ga je voor groot, dan ga je voor één van onze topmodellen, de Livin' flame Kopenhagen. Een no-nonsense houtkachel die een prominente plek in je huiskamer verdient.

Livin' Flame Inzethaard Avers
€ 259,00

De Livin’ flame elektrische inzethaard Avers is de inzethaard welke gecombineerd kan worden met de Safien schouwombouw. Met de inzethaard Avers creëer je binnen een handomdraai meer sfeer aan je woonkamer. De haard heeft twee warmtestanden (1000 – 2000 W), drie verschillende vlameffecten en een kleurrijk 3D vlambeeld. De haard wordt geleverd met afstandsbediening. Als de inzethaard in combinatie met de schouwombouw Safien wordt gebruikt, heeft de schouwombouw extra LED verlichting ingebouwd, waardoor de schouw mooi wordt uitgelicht.

Livin' Flame Schouw Safien
€ 199,00

De Livin’ flame schouwombouw Safien is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is wit zijdeglans gelakt. De Safien kan worden gecombineerd met de elektrische inzethaard Avers. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagematerialen. Als de schouw in combinatie met de inzethaard Avers wordt gebruikt, heeft de schouwombouw extra LED verlichting ingebouwd, waardoor de schouw mooi wordt uitgelicht.

Livin' Flame Schouw Reinach
€ 199,00

De Livin’ flame schouwombouw Reinach is een schouwombouw die perfect past in een modern interieur. De ombouw is gemaakt van MDF en is zwart zijdeglans gelakt. De Reinach kan worden gecombineerd met de inzethaarden van Livin’ flame. De schouwombouw wordt geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten door de meegeleverde instructie- en montagemateriaal. 

Livin' flame pelletkachel Tromvik
€ 1.349,00

·         Nominale output: 5,8 Kw

·         Max. rendement: 93,4%

·         Incl. Wi-Fi-module

·         Pelletkachels komen in aanmerking voor minimaal € 500 subsidie ISDE

·         De ingebruikstelling t.w.v. € 200 is bij de prijs inbegrepen

Livin' Flame Houtkachel Alunda
€ 399,00

De Livin' flame Alunda houtkachel is een instapmodel houtkachel met ronde bovenzijde. De kachel heeft onder haar vuurkamer een extra ruimte om haardblokken in op te slaan.

Livin' Flame Houtkachel Bergen Ivoorwit
€ 419,00

Met een maximaal vermogen van 13 kW en zijn effectieve verbranding heeft de Livin' flame houtkachel Bergen een zeer goede warmte opbrengst tot 195 m3. 

Livin' Flame Houtkachel Falun
€ 579,00

De Livin' flame houtkachel Falun is een hoekmodel houtkachel. Deze is met gemak te plaatsen in een hoek van een ruimte. Dit maakt de kachel niet minder krachtig. Met zijn vermogen verwarmt de Falun met gemak een ruimte. De kachel heeft onder haar vuurkamer een extra ruimte om haardblokken in op te slaan. 

Livin' flame houtkachel Karlstad
€ 649,00

De Livin' flame Karlstad is een houtkachel en oven in één. Hiermee past de kachel perfect in een eetkamer, keuken, buitenhuisje of op een vaste campingplaats.

Livin' flame houtkachel Lund
€ 399,00

Een alleskunner met een bijzonder hoge warmteopbrengst van maximaal 13 kW. De Livin' flame houtkachel Lund is gemaakt van sterk plaatijzer en is door haar hoge warmteopbrengst een uiterst effectieve warmtebron. 

Livin' flame houtkachel Kalmar
€ 299,00

Genieten van een knapperend hout en een mooi vlammenspel. Livin' flame houtkachel Kalmar brengt sfeer, warmte en gezelligheid in uw huis.

Livin' flame schouw Aarberg
€ 179,00

Creëer een warme sfeer in je woonkamer met de schouwombouw Aarberg. De schouwombouw Aarberg is een elegant en tijdloos model dat ieder interieur stijl geeft. 

Livin' flame houtkachel Malmö
€ 799,00

De houtkachel Malmö staat voor een duurzaam ontwerp en een perfecte afwerking. Malmö heeft ondanks haar robuuste uitstraling een elegante afwerking. 

Livin' flame inbouwhaard Noville
€ 729,00

De Livin' flame inzethaard Noville is een inbouwhaard waar je letterlijk en figuurlijk niet om heen kunt. Met een breedte van meer dan een meter is de Noville de breedste inbouwhaard in ons assortiment. 

Livin' flame schouw Saalbach
€ 199,00

Schouwombouw Saalbach is een grote landelijke schouwombouw die mooi staat in ieder interieur. De schouw is in wit afgelakt en kan gecombineerd worden met één van de inzethaarden uit de Livin' flame collectie.

Livin' flame schouw Saalbach zwart
€ 199,00

De Livin' flame schouwombouw Saalbach zwart is een klassieke schouwombouw. De Saalbach past perfect in een klassiek of landelijk interieur. De schouwombouw is van MDF en zwart afgelakt. De schouwombouw kan gecombineerd worden met de elektrische inbouwhaarden Frankfurt, Zurich en Davos