Onderdelen & accessoires

Livin'flame haardhout opslagrek
€ 59,95

Livin'flame haardhout opslagrek verrijdbaar

Livin'flame pelletbeker
€ 6,95

Houdt het vuur gaande met deze pelletbeker van Livin’ flame. Begint het vuur te doven? Dan schep je met deze beker gemakkelijk wat pellets erbij en kan het vuur weer volop branden.

Livin'flame pelletkachel telescoopelement Ø80mm
€ 24,95

De livin'flame pelletkachel telescoopelement past bij elke pelletkachel van Livin'flame en heeft een diameter van 80mm

Livin'flame pelletkachel 1 meter pijp Ø 80 mm
€ 32,95

De Livin'flame pelletkachel pijp is 1 meter lang en past bij elke pelletkachel binnen de Livin'flame collectie. De pijp heeft een diameter van 80 mm

Livin'flame pelletkachel aanzuigset
€ 24,95

De aanzuigset van Livin'flame kan gebruikt worden op alle pelletkachels in de Livin'flame collectie. 

Livin'flame pelletkachel T-stuk Ø 80mm
€ 39,95

De Livin'flame T-stuk is ontworpen voor elke pelletkachel uit de Livin'flame collectie en heeft een diameter van 80mm

Livin'flame afstandsbediening vlamkleur
€ 24,95

Deze afstandsbediening vervangt de originele Livin' flame afstandsbediening meegeleverd bij de Zürich, Frankfurt, Davos, Lyon en Brighton haarden. Geschikt voor modellen vanaf 2019.

Livin'flame afstandsbediening vlamkleur en backlight
€ 24,95

Deze afstandsbediening vervangt de originele afstandsbediening meegeleverd bij de Collin, Dublin en Nottingham haarden. Geschikt voor modellen vanaf 2019.

Livin'flame schoorsteenveegset Ø 80 mm
€ 29,95

Voor de veiligheid is het belangrijk om het rookkanaal van je kachel goed te onderhouden. Met de Livin’flame schoorsteenveegset houd je alles gemakkelijk schoon.

Livin'flame kolenkit pellets L
€ 16,95

Wil je de pellets voor jouw pelletkachel op een nette manier opbergen? Dan is de Livin’flame kolenkit voor pellets het item voor jou!  

Livin'flame kolenkit pellets XL
€ 19,95

Wil je de pellets voor jouw pelletkachel op een nette manier opbergen? Dan is de Livin’flame kolenkit voor pellets het item voor jou!  

Livin'flame haardscherm rond
€ 29,95

Geniet van avondenlang onbezorgd stoken dankzij de bescherming van een haardscherm. Zo kunnen kinderen en huisdieren niet in de buurt komen van de hete ruit van de kachel. 

Livin'flame haardscherm klassiek
€ 29,95

Geniet van avondenlang onbezorgd stoken dankzij de bescherming van een haardscherm. Zo kunnen kinderen en huisdieren niet in de buurt komen van de hete ruit. 

Livin'flame afstandsbediening Londen en Collin haarden
€ 9,95

Deze afstandsbediening vervangt de originele Livin'flame afstandsbediening meegeleverd bij de Londen en Collin haarden. Geschikt voor modellen tot 2019.

Livin'flame universele sfeerhaard afstandsbediening
€ 12,95

Deze afstandsbediening vervangt de originele Livin'flame afstandsbediening meegeleverd bij de Belfort, Belfast, Berlijn, Kingston, Lyon, Leeds, Zurich, Adam, Davos, en Frankfurt haarden.

Livin'flame afstandsbediening Delemont/ Linz/ Berlijn
€ 9,95

Deze afstandsbediening is geschikt voor de haarden Delemont, Linz en Berlijn. De afstandsbediening vervangt de originele afstandsbediening meegeleverd bij de Delemont, Linz en Berlijn haarden

Livin'flame kachelpijp recht 100 cm
€ 52,95

De kachelpijp recht 1000x150 mm kan gebruikt worden op alle houtkachel in de Livin'flame collectie. De enkelwandige kachelpijp heeft een lengte van 100 cm en een diameter van 15 cm. 

Livin'flame kachelpijp recht 50 cm
€ 42,95

Met de kachelpijp recht 50 cm kunt u de kachel recht omhoog aansluiten. Als u het rookkanaal niet recht omhoog kunt plaatsen kunt u naast de enkelwandige kachelpijp kiezen uit een 45 of 90 graden bocht. 

Livin'flame kachelpijp bocht 45 graden
€ 37,95

De kachelpijp bocht 45º enkelwandig met een diameter van 150 mm kan worden gebruikt om het rookkanaal van een houtkachel aan te leggen. De enkelwandige stalen kachelpijp heeft een bocht van 45 graden. 

Livin'flame kachelpijp bocht 90 graden
€ 64,95

De kachelpijp bocht 90º enkelwandig met een diameter van 150 mm kan worden gebruikt om het rookkanaal van een houtkachel aan te leggen.

Livin'flame houtkachel wandrozet grijs
€ 15,95

De stalen wandrozet grijs zorgt ervoor dat de afvoerpijp die in de muur verdwijnt netjes wordt afgewerkt.

Livin'flame kachelpijp recht 100 cm zwart
€ 52,95

Deze enkelwandige stalen kachelpijp heeft een lengte van 100 cm en geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. 

Livin'flame kachelpijp recht 50 cm zwart
€ 42,95

Deze enkelwandige stalen kachelpijp heeft een lengte van 50 cm en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. 

Livin'flame kachelpijp bocht 45 graden zwart
€ 37,95

De Livin'flame kachelpijp bocht 45 graden heeft een aansluitmaat van 15 cm en kan eenvoudig aangesloten worden op elke Livin'flame houtkachel. 

Livin'flame kachelpijp bocht 90 graden zwart
€ 64,95

De Livin'flame kachelpijp bocht 90 graden zwart heeft een aansluitmaat van 15 cm en is geschikt voor elke Livin'flame houtkachel. 

Livin'flame houtkachel wandrozet zwart
€ 15,95

Rozet voor wand- of plafondafwerking. De rozet wordt geplaatst om de afvoerpijp op de plek waar de afvoerpijp in de muur verdwijnt. 

Livin'flame houtkachel verloopstuk 12 naar 15 cm
€ 26,95

Gebruik je een Livin'flame afvoerpijp aansluiten op een houtkachel met een diameter van 120mm, gebruik dan dit Livin'flame houtkachel verloopstuk.

Livin'flame houtkachel vloerplaat vierkant
€ 89,95

De Livin'flame plaat is gemaakt van rond geslepen metaal en heeft een afmeting van 60 cm bij 60 cm.

Livin'flame houtkachel klassieke accessoires set 5 delig
€ 39,95

Deze klassieke Livin'flame accessoires set is de kers op de taart bij aanschaf van een openhaard. De set bestaat uit een pook, tang, borstel, schop en houder.

Livin'flame houtkachel accessoires set 5 delig
€ 44,95

Deze moderne Livin'flame accessoires set staat in ieder interieur en is een must have voor de haardeigenaar. De set bestaat uit een pook, tang, borstel, schop en houder. 

Livin'flame houtkachel nisbus 15 cm
€ 15,95

De Livin'flame nisbus is gemaakt van gegalvaniseerd staal en wordt gebruikt om de kachelpijp aan te sluiten op een gemetseld stenen schoorsteenkanaal of een dubbelwandige pijp.

Livin'flame houtkachel rookkanaal EPDM dak
€ 319,00

Een goed rookkanaal zorgt ervoor dat de rookgassen naar buiten worden afgevoerd en dat er geen rookgassen in de ruimte achterblijven. 

Livin'flame houtkachel rookkanaal pannendak
€ 369,00

Een goed rookkanaal zorgt ervoor dat de rookgassen naar buiten worden afgevoerd en dat er geen rookgassen in de ruimte achterblijven.

Livin'flame houtkachel verdiepingsondersteuning 200 mm
€ 44,95

Met deze ondersteuning kan je rookkanalen met een buitendiameter van 200 mm bevestigen aan het plafond of de verdiepingsvloer. 

Livin' flame houtkachel brandseparatieplaat plat 200 mm
€ 19,95

Deze brandseperatieplaat wordt toegepast bij een schuin dak om branddoorslag bij een houtkachel te voorkomen en dient als afwerking van het dak

Livin'flame houtkachel wandrozet staal
€ 15,95

De stalen wandrozet met een diameter van 200 mm zorgt ervoor dat de afvoerpijp die in de muur verdwijnt netjes wordt afgewerkt.

Livin'flame houtkachel dakbevestigingsbeugel 200 mm
€ 39,95

De Livin'flame dakbevestigingsbeugel is te gebruiken voor het eenvoudig bevestigen van een rookkanaal aan het dak. De vleugels van de beugel zijn in elke gewenste gradenhoek te stellen. 

Livin'flame houtkachel brandseparatieplaat hellend 200 mm
€ 23,95

Deze brandseperatieplaat wordt toegepast bij een schuin dak om branddoorslag te voorkomen en dient als afwerking van het dak. 

Livin'flame houtkachel klemband RVS 200 mm
€ 4,95

Klembanden worden gebruikt voor het vastklemmen van dubbelwandige kanalen met een diameter van 200 mm.

Livin'flame kachelband 200 cm
€ 15,95

De Livin'flame kachelband is hittebestendig tot 500 graden en daarmee geschikt voor elke Livin'flame houtkachel. 

Livin'flame kachelspray antraciet
€ 19,95

De Livin'flame hittebestendige kachelspray kan geleverd worden in de kleuren: antraciet, ivoorwit en zwart.

Livin'flame kachelspray zwart
€ 12,95

Met de hoogwaardige hittebestendige kachelspray zwart van Livin'flame ziet uw kachel er weer uit als nieuw.

Livin'flame glasset vierkant
€ 99,00

De Livin'flame glasset vierkant is speciaal ontworpen voor de Livin'flame buitenhaarden Blaze 60 en Blaze 95. De glasset beschermt de haard tegen wind en zorgt ervoor dat vlammen niet zomaar door kinderhanden aangeraakt kunnen worden.

Livin'flame glasset rechthoek
€ 99,00

De Livin' flame glasset is speciaal ontworpen voor de Livin' flame tafelbrander rechthoek. De glasset beschermt de tafelbrander tegen wind en zorgt ervoor dat vlammen niet zomaar door kinderhanden aangeraakt kunnen worden.

Livin'flame pelletkorrels
€ 4,79

Pellets zijn geperste korrels van afvalhout. Door ze als brandstof te gebruiken, wordt dit restafval nuttig gebruikt. Dit is positief voor milieu en economie

Livin'Flame Kachelventilator
€ 79,00

Deze stille kachelventilator is ontwikkeld om optimale warmte van je kachel te krijgen. Warme lucht stijgt op maar door de Livin’flame kachelventilator wordt de lucht horizontaal de ruimte in geblazen. Dit komt de effectiviteit van de kachel ten goede. Door het maximaliseren van de warmtedistributie reduceer je het gebruik van hout. Plaats de ventilator op de houtkachel zodat de warmte geluidloos de kamer in wordt gestuurd. De Livin’flame kachelventilator werkt zonder batterijen of stroom en wordt aangedreven door de warmte van de kachel. De kachelventilator start al bij een temperatuur van 50 graden Celsius en werkt optimaal tussen de 80 en 250 graden Celsius en tot maximaal 350 graden Celsius. 

Livin'Flame Vuurvaste Steen Houtkachels 30x24 cm
€ 22,95

Vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. De steen is te gebruiken als ondervloer/wand van een houtkachel en is gemakkelijk op maat te maken door middel van te zagen.

Livin'flame Wi-Fi module pelletkachel
€ 199,00

Wi-Fi module ten behoeve van de pelletkachels.

Livin'flame pelletkachel aansluitset
€ 139,95

Deze aansluitset is bedoeld om jouw Livin'flame pelletkachel aan te sluiten. De set bevat voor de meest voorkomende situaties materiaal om jouw pelletkachel zelf te plaatsen (tot aan een evt. bestaand of niet te plaatsen rookkanaal in jouw plafond).

Livin'flame pelletkachel verloopstuk Ø80mm - Ø120mm
€ 44,95

Livin'flame pelletkachel verloopstuk Ø80 mm naar Ø120 mm (t.b.v. aansluiting op een rookkanaal van 120 mm)